Днес Европарламентът в последната си сесия ще обсъди темата с

...
Днес Европарламентът в последната си сесия ще обсъди темата с
Коментари Харесай

Омбудсманът: Забраната за двойния стандарт при храните е достоен финал на сегашния Европарламент

" Днес Европарламентът в последната си сесия ще разиска тематиката с двойните стандарти и на следващия ден възбраната ще бъде гласувана. Това е един заслужен край на този Европейски парламент. Призовавам всеки персонално през днешния ден да се включи в разискването, а на следващия ден наложително да бъде в пленарна зала и да гласоподава срещу съществуването на двойни стандарти. Това е една сполучлива борба на жителите в Европа против огрмните стопански ползи. Обърнах се към всички омбудсмани да призоват своите евродепутати да защитят своите жители. " Това съобщи омбудсманът Мая Манолова по Нова телевизия.

" Партийни листи не разясня. Всяка партия си има механизми, с които взема решение дали да съблюдава, или не,вътрешните си правила. Моята интервенция би била допустима, единствено в случай че правото на някой жител да бъде избиран или да упражни пасивното си право да гласоподава, бъде накърнено ", разяснява Манолова и листата на Българска социалистическа партия за изборите на 26 май

" Важно е какво доверие тези листи ще съберат от българските жители, което ще забележим доста скоро. Освен това останаха опциите за перференции и жителите могат да пренаредят листите, тъй че окончателният глас е техен ", добави още тя.

" Още от края на 2017 година заставам зад протестиращите жители, които упорстваха да желая инспекция за градежа на " Златен век ". Чуха се изказвания, че вложителят няма годно позволение за градеж, само че в документа за прекъсването на градежа сходни причини по този начин и не са развити. Причината са открити основни нарушавания от строителните бумаги и в случай че те бъдат отстранени, то и градежът ще бъде възобновен ", разяснява Манолова градежа на " Златен век ".

" Интересите на потребителите съответстват с тези на бизнеса и работодателските организации. С 50% ще се усилят разноските и това ще рефлектира върху крайните артикули неизбежно ", разяснява Манолова и настояването на превозвачите да се отсрочи стартирането на толсистемата у нас.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР