Днес Етър посреща на своя стадион “Ивайло” тима на Царско

...
Днес Етър посреща на своя стадион “Ивайло” тима на Царско
Коментари Харесай

Етър ще бъде агресивен срещу Царско село в търсене на първа победа

Днес Етър посреща на своя стадион “Ивайло” отбора на Царско село в среща от 6-ия кръг на efbet Лига. Великотърновци към момента нямат победа на сметката си от началото на сезона и всички чакат такава да бъде реализирана през днешния ден. Треньорът Росен Кирилов даде обещание неговите играчи да бъдат нападателни и да създадат всичко допустимо, с цел да вземат трите точки и да зарадват почитателите си.

Етър стартира сезона с четири следващи равенства против четири от водещите тимове в шампионата - ЦСКА-София (2:2), Левски (0:0), Черно море (1:1) и Ботев (Пловдив) (2:2). След това обаче пристигна загубата от Славия в последния кръг и по този начин “Болярите” към момента нямат триумф на сметката си. Сега съперникът наподобява реализуем и всички се надяват успеха най-сетне да пристигна.

Царско село въпреки това имаше съществени проблеми с адаптирането си в елита и стартира сезона с три загуби и едно реми. В последния кръг обаче играчите на Никола Спасов сервираха огромна изненада, побеждавайки Ботев (Пловдив) (2:0) в Коматево. Това сигурно ще даде самочувствие на играчите, които няма да излязат неуверени в днешното посещение и ще опитат да вземат нова победа.

В състава на Етър ще липсва само контузеният Христофор Хубчев, който към момента не е подготвен за игра. Така Росен Кирилов ще заложи на Иванов на вратата и пред него Илиев, Дюлгеров, Артюнин и Стоянов. Ковачев и Колев ще са отбранителните полузащитници, а Руменов ще работи пред тях. Младенов и Станоев ще бъдат на двете крила, а в офанзива голове ще се чакат от Боджадж.

В същото време в групата на Царско село попадна новото попълнение Антон Карачанаков. Отборът обаче ще е без контузените Йордан Минев, Евертон и Андерсон. Съставът на Никола Спасов се чака да бъде формиран от Димитров на вратата и Даскалов, Карбониери, Марков и Веско Минев в отбрана. Кацаров и Ната ще са двойката в средата на терена, а на крилата ще стартират Георгиев и Манев. В офанзива пък ще работят Минчев и Антуи.

efbet Лига, 6 кръг:

ЕТЪР - ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни сформира:

ЕТЪР: Иванов, Илиев, Дюлгеров, Артюнин, Стоянов, Станоев, Колев, Ковачев, Младенов, Боджадж

Ц. СЕЛО: Димитров, Даскалов, Карбониери, Марков, В. Минев, Кацаров, Ната, Георгиев, Манев, Минчев, Антуи

Стадион: “Ивайло”, Велико Търново
Съдия: Волен Чинков
Начало: 20:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

efbet Лига 6 кръг, петък 16 август  Етър 20:30предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР