Днес едно от любимите ни лица от ефира на NOVA,

...
Днес едно от любимите ни лица от ефира на NOVA,
Коментари Харесай

Edna прекрасна дама на 50: вижте Нана Глауиш с порасналия ѝ син

Днес едно от обичаните ни лица от ефира на NOVA, някогашната водеща на предаването " Съдебен спорт " Нана Гладуиш, чества своя 50-и рожден ден.  Тя е родена през 1974 година във Варна с моминското име Стефанова.

Вероятно ще се изненадате, че тя е приключила музикалното учебно заведение в родния си град през 1993 година , само че по-късно не желае да се занимава с музика. Започва работа в локални радиа, а по-късно записва да учи социални науки, политика и всеобщи връзки в Нов български университет.

Макар че не приключва, пътят ѝ по този начин или другояче продължава в медиите – в радиостанциите „ Тангра “ и „ Витоша “ и телевизия ММ. Най-голяма известност ѝ носи работата ѝ като водещ на предаването „ Съдебен спор “.

Вижте сладки моменти от живота на Нана и нейното семейство в галерията тук:
 Щастливите фамилни мигове на Нана Гладуиш  Щастливите фамилни мигове на Нана Гладуиш  Щастливите фамилни мигове на Нана Гладуиш  Щастливите фамилни мигове на Нана Гладуиш
През 2005 година се среща с предприемача Джонатан Гладуиш на барбекю по случай Деня на независимостта в резиденция „ Лозенец “. Той е със 17 години по-възрастен от нея. Година и половина след запознанството им той ѝ предлага брак. Женят се на 1 април, 2007 година и през днешния ден са родители на своя наследник Джейсън.
                             

Днес Джейсън е на 15 години. Той тренира тенис и предходната година завоюва купата на Държавен шампионат за смесени тимове за юноши и девойки до 14 година в Хасково. 

Преди седмица Нана показа и миг, който в действителност е зарадвал нейния наследник – фотография от среща с българската тенис горделивост Григор Димитров. 
                             

През 2012 година Нана споделя в ефир, че се бори с диагноза рак на гърдата и минава през лекуване. 

Днес тя е поела по друг път в живота си и се отхвърли от ролята на водеща на " Съдебен спор " след 14 сполучливи години. Нана показа, че няма самообладание да разбере какво я чака по-нататък, а ние ѝ пожелаваме доста прелестни фамилни мигове, здраве и благополучие. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР