Днес един от въпросите с неизяснен отговор, когато става дума

...
Днес един от въпросите с неизяснен отговор, когато става дума
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън, кралица Елизабет Втора и неразбирателствата между двете

Днес един от въпросите с неуточнен отговор, когато става дума за английския кралски двор, е дали Меган Маркъл съумя да измести Кейт Мидълтън от мястото на фаворитка на кралица Елизабет Втора.

Тази седмица брачната половинка на принц Уилям бе засечена да идва сама в Бъкингамския замък, най-вероятно за среща с кралицата. Но в случай че през днешния ден двете наподобява са си първи приятелки, ето каква е била обстановката преди години.

Уилям и Кейт оповестиха годежа си през 2010 година, а на идната подвигнаха обилна кралска женитба. Двамата обаче стартират да се срещат осем години по-рано, а такава дълга връзка няма по какъв начин да се скрие от близките, минимум от кралицата.

Според книгата The Making of a Royal Romance, Елизабет Втора е имала съществени подозрение по адрес на Мидълтън. Тя не е била по никакъв начин сигурна дали избраницата на принц Уилям е почтена да бъде херцогиня и майка на децата му, а един ден евентуално и брачна половинка на краля на Англия.

Основната причина кралицата да не хареса Кейт от началото е, че тя е била безработна. Дори е посъветвала с поучителен звук Уилям да не й предлага, до момента в който не си откри сериозна работа.

Според Елизабет Втора, по този начин Мидълтън ще си построи еднаквост, ще бъде някоя, преди да стане херцогиня. А и й наподобява някак безгрижно внукът й да вземем за брачна половинка преди малко приключила студентка, която още нищо не е видяла от живота.

Но тъкмо това се случва - за жалост на Елизабет. Кейт приключва университет през 2005 година, само че през днешния ден в случай че се разровим дали има и един работен ден зад тила си, ще ударим на камък.

Разбираме единствено, че е пособия в фамилната компания за образуване на празненства, както и на повърхностен работен ден в магазин за облекла. Доста разочароваща биография, нали?!

Все отново, кралицата демонстрира схващане към огромната обич на Уилям и Кейт и дава своята благословията за сватбата им. А с годините двете дали съумяват да изградят очевидно положителни взаимоотношения, написа Express.

Ако създадем съпоставяне с Меган Маркъл, то кралицата би трябвало да я е приела с отворени прегръдки в фамилията - заради обстоятелството, че има кариера зад тила си, въпреки и в шоубизнеса. Но сме сигурни, че това не е единственият аршин, по който Елизабет Втора преценя снахите си. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР