Днес е ясно, че не се очертава край на Механизма

...
Днес е ясно, че не се очертава край на Механизма
Коментари Харесай

От БСП споделиха своето виждане за доклада на ЕК

Днес е ясно, че не се обрисува завършек на Механизма за съдействие и инспекция. В този отчет, който е друг от обичайния по Механизма за съдействие и инспекция, е маркирано, че този механизъм остава, че Европейска комисия занапред ще вземе крайното си решение за продължаването на механизма, което слага България дружно с Румъния в качеството на особено следена страна. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на "БСП за България " Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 година Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин по време на конференция във връзка отчета на Европейска комисия за върховенството на закона в нашата страна.

,,Спомянте си какъв брой пъти представителите на държавното управление или присъдружните им партии са разгласявали края на този механизъм. Днес е ясно, че този край не се обрисува. По-скоро влизаме в една серпантина, в която за България по тази отрицателна светлина ще се приказва по-често и по-често в Европа'', уточни още Зарков.

По думите му отчетът на комисията не е изненада за Българска социалистическа партия.

Ние неведнъж сме подчертавали тези проблеми, само че е извънредно време да разберем, и Комисията би трябвало да се престраши да го каже, че липсва каквато и да е индикация, че актуалното държавно управление и ръководещо болшинство имат концепцията или волята да създадат промени в нужната посока. В интерес на истината би трябвало да означи, че отчетът не загатва съществуването на такава воля, разяснява депутатът от опозицията.

,,Това е отчет за изгубеното време, защото най-малко от четири години насам тежките рецензии, отправени в него, са издигани няколко пъти от Българска социалистическа партия, в това число и във вотове на съмнение във връзка с цялостния неуспех в битката с корупцията. За тези години нито един от проблемите не е решен, а се появиха и няколко нови. За страдание те са обект на внимание на най-високо равнище в ЕС'', означи в умозаключение Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 година Той е наследник на журналистката Ана Заркова и на доктор Господин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР