Днес е витален ден за българския футбол! А и за

...
Днес е витален ден за българския футбол! А и за
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Кандидатите за президент на БФС няма да са в залата

Днес е жизнен ден за българския футбол! А и за страната. Конгресът на БФС би трябвало да реши ребуса - накъде ще тръгне родният футбол - към смяна или към замяна. До 10:30 часа ще се вписват делегатите на клубовете, а по-късно ще има и процедурни оферти. Две от тези, които би трябвало да се трансформират, са претендентите за президенти да бъдат в залата, като същото важи и за медиите.

БФС наложи възбрана представителите на четвъртата власт да участват онлайн по време на конгреса, а да следят онлайн нещата на платформата на централата, само че... без тон! И това не е казус, защото и преди този момент ставахме очевидци на нещо сходно.

Единственият претендент, който на първо четене ще има право да бъде в залата, е Михаил Касабов, защото е член на сегашния Изпълком. Останалите ще са вън!

Последното денонощие имаше много огромна оживление на пластовете, изключително във финансов аспект. Част от клубовете, на които са препоръчани облаги, не са приели подкупите и са решили, че ще гласоподават по съвест, научи Lupa.bg.

Вчера единствено нашата медия ви осведоми, че от БФС са вдигнали много мизата и са предложили по 6000 лв. за глас, а това решение приказва ясно за едно - опазване на властта и статуквото. Фаворит остава Георги Иванов - Гонзо, само че след развиването на нещата в последните няколко часа Димитър Бербатов и екипът му към този момент имат огромен късмет да седнат на трона на Борислав Михайлов, който повече от 18 години дерибейства.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР