Днес е важно всички да гласуват. “Хора, от вас зависи

...
Днес е важно всички да гласуват. “Хора, от вас зависи
Коментари Харесай

Денков: Гласувайте, животът ви зависи от вас

Днес е значимо всички да гласоподават. “Хора, от вас зависи какъв ще бъде градът, селото, в които живеете, след една, след две, след три и след четири години, от вас зависи. Така че излезте и гласувайте, тъй като другояче други го вършат вместо вас и градът или селото ще наподобяват съгласно техните показа ”, прикани министър председателят акад. Николай Денков, откакто пусна своята бюлетина в 6-о учебно заведение в София.

Той отхвърли да разяснява неналичието на опция за машинно гласоподаване, тъй като “хората би трябвало да са спокойни, че в случай че излязат и гласоподават, техният избор ще бъде регистриран вярно ”. “Колкото повече хора излязат и гласоподават, толкоз по-малко въздействие ще имат изборните злоупотреби ”, акцентира министър-председателят, предава Българска телеграфна агенция. 

Акад. Денков гласоподава “за това София да бъде ръководена по-добре от хора, които могат и знаят, от екип, в който има инженери, архитекти, IT експерти, които могат да създадат София доста по-чиста, по-красива, в която да желаеме да живеем, децата ни да имат детски градини и учебни заведения и да бъде естествен европейски град ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР