Днес е важен ден да продължим промяната – промяната на

...
Днес е важен ден да продължим промяната – промяната на
Коментари Харесай

Петков: Първата ми заповед ще бъде всеки в Министерския съвет да е със зелен сертификат

" Днес е значим ден да продължим смяната – смяната на мисленето и смяната на ръководството. Първата задача е всички да осъзнаем, че в случай че желаеме по-добро бъдеще, би трябвало да работим дружно. Заедно с съдружните сътрудници постигнахме в общи диспути съглашение за политиките, които ще са нужни, с цел да се реализира тази смяна. Но дружно би трябвало да работим и с опозицията, когато приказваме за конституционни промени, промени в правосъдната власт. Това съобщи Кирил Петков , повдигнат за министър-председател от " Продължаваме промяната ".

Той очерта и главните цели за бъдещето държавно управление. В област енергетика би трябвало да се избегне скок в цената на тока за битовите консуматори, както да се направи всичко допустимо, с цел да се понижат цените и за бизнеса.

Моята първа заповед, в случай че бъде определен като министър-председател, всеки в Министерския кабинет да е със зелен документ, съобщи той. Не може всеки ресторант на ъгъла в София да би трябвало влизаш със зелени документи, а в Министерския съвет да не се влиза в подобен.

Мотото на държавното управление ще бъде " нулева приемливост към корупцията ", уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР