Днес е трудно да си представим, че забързаното ни ежедневие

...
Днес е трудно да си представим, че забързаното ни ежедневие
Коментари Харесай

Защо Windows Mobile се провали

Днес е мъчно да си представим, че забързаното ни всекидневие може да не е обвързвано с използването на смарт телефон. Това, че на година излизат по няколко нови модела малко ни обърква, само че разнообразието е хубаво нещо.
 Бил Гейтс и коя е най-голямата неточност в живота му
Бил Гейтс разкрива най-голямата си неточност

Никой не е застрахован от неправилни ходове

Не е загадка, че сега Android е цялостният хегемон при смарт телефоните, когато приказваме за операционни системи. Това обаче можеше да не е по този начин, а през днешния ден всички да използваме операционната система на Microsoft - Windows Mobile .

Тя беше пусната още през 2000 година - няколко години преди Android, само че сега е в забвение. Причините за това стичане на събитията са сложни, само че Бил Гейтс знае главната.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Bill Gates (@thisisbillgates) на Яну 8, 2019 в 11:45 PST

На конференцията The New York Times DealBook Conference създателят на Microsoft показа, че към момента не може да преживее грешката, която е позволил преди години и е разрешил на Гугъл да го изпреварят в развиването на Android.
 Бил Гейтс, Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates, Netflix и филмов откъс на документалния филм за него
От какво се опасява Бил Гейтс

Документалният филм Inside Bill`s Brain: Decoding Bill Gates ще бъде наложителен за гледане

Бил Гейтс споделя, че антитръстовото следствие, на което компанията е била обект преди години, го е разсеяло. Магнатът разяснява, че е бил доста покрай това да пусне Windows Mobile на основен модел на Motorola, само че в последна сметка не е съумял.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР