Днес е седемнадесетият ден, в който продължава провеждането на антиправителствени

...
Днес е седемнадесетият ден, в който продължава провеждането на антиправителствени
Коментари Харесай

Седемнадесети ден на антиправителствени протести: Звуковата техника е на лице

Днес е седемнадесетият ден, в който продължава провеждането на антиправителствени митинг и в цялата страна. По традиция най-вече хора се събират в София. Те упорстват за оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.

Вчера митинг иращите хвърляха пъдпъдъчи яйца по постройката на Министерски съвет. Нямаше арестувани. Отново бяха блокирани основни кръстовища в столицата. Започва обаче да се усилва броят на афектираните водачи, наранени от това. Според полицията водачите претендират за нарушени права и ползи и са склонни на по-крайни дейности.

По традиция участници в митинг а блокираха и постройката на Българска национална телевизия с претенции за оставка та на шефа Емил Кошлуков, до момента в който вътре бяха ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дарикова и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, които участваха в предаването „ Панорама “. След близо два часа престой в постройката двете бяха изведени с полиция, а митинг иращите бяха избутани от пространството пред „ Сан Стефано “, с цел да се освободи място за извеждането им. И двете бяха посрещнати с крясъци „ Оставка “.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР