Днес е рядкост да чуем как някое студио е решило

...
Днес е рядкост да чуем как някое студио е решило
Коментари Харесай

Spine вече е сингълплейър игра

Днес е необичайност да чуем по какъв начин някое студио е решило да промени проектите си за мултиплейърния темперамент на своя игра и да я направи сингъл прекарване. Всъщност имаме образци за противоположното и то с скръбен свършек, както да вземем за пример се е случило с Redfall на Arkane Austin. Но очевидно имаме изключения.

Анонсирана като тийм-базиран шутър, Spine към този момент се популяризира като сингъл екшън игра. Разбираме го от оповестено тази седмица геймплей видео от страна на разработчика и издател на играта Nekki. Геймплей фрагментите, които виждаме тук са в действителност страхотни и положително усещане прави изчистената и стилна визия, която основателите на Spine ни показват.

Spine бива описвана като сингълплейър екшън игра, фокусираща се над своята истории и борби отблизо разстояние с естетиката на „ гън-фу “ филмите. Играта ви показва киберпънк среда и голям град от не толкоз далечното бъдеще. И история на тъмна интрига, нищо неподозиращи поданици на града и един самоуверен воин, решен да ги отбрани от беззаконието.


„ Превърнете се в героя от обичания ви екшън филм, грабвайте оръжието си, подобрете рефлексите си с подобренията, които ви се оферират и се пригответе за пердах! Присъединете се към борбата по градските улици и вземете присъединяване в световния спор на едни могъщи фракции до момента в който търсите персонално възмездие против системата “, гласи част от анонса на Spine. Играта към момента няма дата на излизане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР