Днес е рожденият ден на другаря владимир путин… та, на

...
Днес е рожденият ден на другаря владимир путин… та, на
Коментари Харесай

Кемтрейлс все ни свързва, кемтрейлс ни дели

Днес е рожденият ден на другаря владимир путин… та, на тези, които ще се почувстват афектирани от този текст: цветущ празник, приятели! 

За другите: подсещам, че през днешния ден, тъкмо тъй като е рожденият ден на дребния вова, е и годишнина от убийството на Анна Политковская. Тя си остана вечно на 48 години, тъй като егото на дребния путин трябваше да бъде начесано с още една гибел. Както егото на правешкия селяндур тошо Тиквата трябваше да бъде начесано със гибелта на Георги Марков. 

Както всички диктатори и безумци, тези също са влюбени в символиката, та по тази причина на техните рождени дни службите им за убийства се задействат да им доставят перверзно наслаждение. 

Днес в България няма задоволителна злоба към тези персони, както да вземем за пример в Румъния и Полша и по тази причина буксуваме на подправен Преход към този момент 30+ години, до момента в който упоменатите две страни ни задминаха и изпревариха толкоз, че против тях да тичаме, не можем да ги стигнем. Тук плачат за соца и милеят да има пред кого да се кланят, някой, дето ги плаши с пердах и гибел, че да им е добре, независимост не им би трябвало. Че защо им е? Нито се яде, нито се пие. А независимост на словото пък хептен не им би трябвало. Какво имат да кажат? 

Но все пак и те имат усеща, като всяко живо създание. Само дето не могат да си обяснят появяването на възприятието яд с това, че са полуграмотни и не схващат света към себе си, та по тази причина той ги плаши, а човешката реакция на страстта „ боязън “ е автоматизираната страст „ яд “. Защитна реакция, нищо повече. Те просто го изпитват този яд и това е. За да го канализират, си намират отговорни, на които да са ядосани. 

Не могат да се оправят със актуалните технологии, през няколко страсти прескачат и отиват отново в яд. Не ги взимат на добра работа, тъй като нямат умения и обучение, отново попадат с главата напред в блатото на гнева. Не са научени да се къпят и хората ги отбягват… резултира в яд. Въобще не си мислете, че, тъй като са лимитирани, животът им е елементарен. Животът им е един безконечен панаир на страха и омразата. Това не са здравословни страсти и те разяждат от вътрешната страна. Ако към това добавите и неспособността да си го изкарат на някой, тъй като са или страхливци, или просто нещо ги стопира, тогава метановият облак отрова в гърдите им ще ги взриви. 

Разбира се, някои от тях си го „ изкарват “ – на дамите си, на децата си, между тях се бият, атакуват хора по улиците. И това го има. Тези са ударната група на партии като Израждане. С тях плашат – че ще ги насъскат. 

Не инцидентно са почитатели на Съюз на съветските социалистически републики и на Сталин, на днешна русия и на другаря лилипутин. Това са знаци на експанзията и смазването на инакомислещите и интелигентните. Не забравяйте, че думата „ интелигент “ беше засегнатост до не доста от дълго време в онази страна (всъщност може и още да е измежду по-старите, само че към този момент не ме интересува). 

Партии като Израждане ги употребява, с цел да натрупа гласове. Само дето партии като Израждане нямат същинска платформа, те не могат да приказват за макроикономика, за действителна външна политика, за правосъдна промяна, за опазване на здравето. Защото нямат експертен капацитет за всичко това. Те имат спонсори и заряд, другото е ракетата притежател – шефът им и неговата харизма. Те целят дестабилизиране и изнудване, за това са изпратени, това правят. За задачата им би трябвало електорат. Кого да заловен? Бесните и гневните, само че не тези от тях, които имат и мозък, а най-ръждясалата каста. Онези, които имат вяра, че самолетите ги пръскат с кемтрейлс. С други думи: децата в тяло на възрастен. Интелектуално непорасналите. За да ги хване И ЗАДЪРЖИ, водачът им Копейкин има потребност от безспорен цирк, закани, обещания да вършат комисия, която да изследва кемтрейлса, да плаши, че ще праща в Белене, да се кара с публицисти. Пълната палитра. Едно е да ги хванеш, само че напълно друго е и да ги задържиш. А трето е и да ги умножиш. Трябва си неизменност. И никакъв позор и достолепие. Или най-малко, в случай че ги имаш, да са заменими против пари и власт. 

Той и партията му свирят на тънката струна на душата на индивида, който обича да ненавижда. Винаги съществено, постоянно ядосани, намръщени, страшни – все картинки от детското въображение на почитателите им. 

Трябва да разберете, че този водач и тази партия в никакъв случай няма да се трансформират, тъй като това ще значи политическо забвение. Край. Точно противоположното – те ще ескалират от ден на ден и повече, до момента в който или си свършат работата, или до момента в който пресолят манджата и спонсорите им пернат шалтера. Случвало се е. 

Също би трябвало да имате поради и че почитателите им няма да се трансформират. Децата им… може би, само че те самите – в никакъв случай. Затова би трябвало да се цели идващото ръководство на страната (ако е честно, схваща се) в образованието и общественото образование на децата на жертвите на пропагандата. Да се изкорени фамилната им обремененост. 

С тях не може да се вършат обединения и нито една демократична партия не трябва да си фантазира, че ще ги завоюва на своя страна. Няма по какъв начин. Те желаят гибел на тоя, гибел на оня, неуважение на човешки права, путинизация и сталинизация. Не можеш да ги привлечеш на своя страна, в случай че си „ за “ човешките права, демокрацията и развиването на науката. Те желаят Белене за инакомислещите, гибел на малцинствата и да унищожават ваксини. Къде се виждате в един кюп с тях? 

Това го споделям във връзка „ демократичното “ мрънкане на част от електората на демократичните партии, че не било направено задоволително, че да се привлекат на тяхна страна хора от електората на всички партии. С червей се ловят риби. Не можеш с червей да ловиш елен или с мед да ловиш риба. Трябва да разберете, че не може да има привличане на тези, нито единно ръководство с техни гласове. Гласуват ли за теб, те ще изискват след това да пращаш хора в Белене, тъй като са споделили нещо, дето не им харесва. 

Така че – кемтрейлс все ни свързва, кемтрейлс ни дели. Свързани сме до толкоз, доколкото живеем под един покрив – България. Но кемтрейлсът ни дели, да. Те желаят всичко или нищо, те желаят джамахирия по техен обичай, не друго, те желаят всички да са като тях, другите – в Белене, те желаят фюрер, а не народна власт. Така че, ядосани демократи, малко по-спокойно, в случай че може, с обвиняванията, че не било направено задоволително да се привлекат кемтрейлсите, шапките от алуминиево фолио и плоскоземците. 

И с неспокойствие очаквам да видя някаква промяна (ама същинска, не „ от Илиянци за два и петдесет “) на образованието. Топлата вода е измислена. Във Финландия имат специфични курсове, които образоват децата по какъв начин да разграничават пропагандата и подправените вести. Докато в България има учители, които повтарят расистките теории за нисшите раси, подобаващи за нацистка Германия, а не за България в 21 век. 

Това е изходът: съвременно обучение ВЪПРЕКИ някои родители, другояче ще създавате консуматори на тоалетна хартия и гласуващи за Израждане и други путински проксита потомство след потомство. 

Но, подозирайки, че това е задачата на болшинството от партиите… не съм оптимист. 

P.S. Хората при започване на четиридесетте са си мислили, че са го решили тоя въпрос един път вечно, само че се оказва, че… отново е на дневен ред. 


 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР