Днес е пробата за извозване на украинските бежанци. Това стана

...
Днес е пробата за извозване на украинските бежанци. Това стана
Коментари Харесай

Събев: Радев е като добрата тъща, която дава съвети какво да става в спалнята

Днес е тестът за транспортиране на украинските бежанци. Това стана ясно от коментара пред БиТиВи на министъра на превоза Николай Събев.

БДЖ е готово да поеме потока. Ще се настроят количествата вагони, по думите му. Още не е ясно какъв брой ще коства това на бежанците. Министерският съвет е отделил 5 милиона лв. . Бързо реагираме с спомагателните вагони, показа министърът.
 200 бежанци се отхвърлят да си тръгнат от Варна Обновена
200 бежанци се отхвърлят да си тръгнат от Варна

Две огромни групи се насочат към Паничище и Рибарица

Изоставени вагони и релси вижда Събев в жп превоза. Ние сме реализатори на наследството на предходните, сподели той. До 2024, съгласно него, ще имаме съвременна железница. Няма да се покачва билета за влака, стана ясно от думите му. Цената ще скочи като скочи удовлетворението на пасажерите.

До юли 2026 година би трябвало да имаме съвременни двуетажни влакове. Дотогава ще имаме и релсовия път, увери Николай Събев. Дотогава би трябвало да има работещи градски железници. Няма заповед за инспекция на транспортните компании, взели участие в митингите.

Имало сложна инспекция на някои от огромните компании и те са взели участие в митинга. Ние изпълняваме закона, сподели министърът на превоза. Някои компании не извършват вярно закона за автомобилните транспорти, сподели Събев.
 Събев: Българският президент от дълго време излезе от българската орбита
Събев: Българският президент от дълго време излезе от българската орбита

След като Радев попита чии ползи обслужва държавното управление

Той сподели, че не е правил взаимни отстъпки и не взе участие в безпринципна коалиция. Транспортният министър счита, че президентът има вяра на кабинета. Коалицията била като италианско семейство, съгласно него.

Румен Радев е като положителната тъща, която дава препоръки какво да става в спалнята, разясни министърът. Нямаме проблем в спалнята, добави Събев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР