Днес е последният кръг от мачове в група Н на

...
Днес е последният кръг от мачове в група Н на
Коментари Харесай

Колумбия се нуждае от победа срещу Сенегал

Днес е последният кръг от мачове в група " Н " на международното състезание. Интригата в нея е много сериозна, като три тима ще спорят за две места на 1/8-финала. За равзръзката в нея основно значение ще има резултатът в срещата сред Сенегал и Колумбия.

Южноамериканците излизат в този дуел единствено и само за победа. Първенството не се разви доста добре за тях, като те започнаха със загуба с 1:2 от Япония. След това обаче триумфът с 3:0 над Поша върна очакванията на колумбийците. Те обаче имат точка по-малко от Сенегал и Япония, като само победа през днешния ден ще ги класира напред.
ee
В същото време Сенегал победи с 2:1 Полша в първия се мач, а по-късно направи зрелищно реми 2:2 с Япония. Африканците за момента държат първото място в групата, само че това не им подсигурява нищо. Евентуална загуба от Колумбия може да ги изхвърли от шампионата, в случай че Япония не загуби другия дуел с Полша, тъй че възпитаниците на Алиу Сисе ще би трябвало да покажат най-хубавото, на което са способни.

Двата отбора имат изигран единствено един мач между тях досега, като в него не излъчиха победител, завършвайки при резултат 2:2.
rr
Добрата вест в състава на Колумбия е завръщането на Карлос Санчес след изтърпяното наказване за аления картон в първия мач. Наставникът Хосе Пекерман обаче е малко евентуално да разчита на него в стартовата единайсеторка. Под въпрос за мача е и Абел Агилар, който получи контузия в мача с Полша.

В състава на Сенегал няма кадрови проблеми, като Алиу Сисе съвсем несъмнено ще пусне същата единайсеторка както в мача с Япония.
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Световно състезание, група " Н ", 3 кръг:

СЕНЕГАЛ - КОЛУМБИЯ
Вероятни сформира:

СЕНЕГАЛ: К. Н'Диайе, Уаге, Сане, Кулибали, Сабали, А. Н'Диайе, П. Н'Диайе, Гай, Сар, Мане, Нианг

КОЛУМБИЯ: Оспина, Мойса, Мина, Д. Санчес, Ариас, Бариос, Урибе, Кинтеро, Родригес, Куадрадо, Фалкао

Стадион: " Самара Арена "
Съдия: Милорад Мажич (Сърбия) Начало: 17:00 часа
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Мондиал 2018 3 кръг, четвъртък 28 юни  Сенегал 17:00предстои  Колумбия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР