Днес е последният ден за номинациите. След това ще стане

...
Днес е последният ден за номинациите. След това ще стане
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Днес приключва процеса по номинация в ГЕРБ за предстоящите избори

Днес е последният ден за номинациите. След това ще стане ясно кои са номинираните. Нещата се случват транспарантно и обществено. Ние номинирани знаещи и можещи хора.Това съобщи в ефира на бТВ министърът на енергетиката Теменужка Петкова  Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 година Магистър по.

"Всеки член има право да номинира до трима представители. След като премине този развой, ще стане ясно. При нас има процедурни стадии, те са свързани точно с тези номинации. Съвсем скоро ще стане ясно. Не спирам да се удивлявам на това, което господин Цветанов твърди във връзка с енергийните планове. Особено за газопреносната конструкция на България, а с цел да се стигне до реализацията на този план, беше обновена енергийната тактика на страната. Тя бе призната в Народното събрание с голямо болшинство. Изключително неприятни мнения, безусловно нямащи нищо общо с истината. Работили сме единствено в полза на България. Нека да си приказват, значимото е, че успяхме да осъществяваме тези планове ", разяснява Петкова.

"Явяваме се или сами, или с нашите сътрудници от Съюз на демократичните сили. Различни политически сили се пробват да нагнетяват настройки и настроения у хората, че надали не изборите ще бъдат манипулирани. Това е следващата неистина. Не знам по кое време са откровени от Българска социалистическа партия - когато приканват за висока изборна интензивност, или когато споделят, че изборите са манипулирани и по този метод демотивират хората да гласоподават ", сподели още енергийният министър.

Що се отнася до домите на Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа гласуваш за ГЕРБ, а получаваш Движение за права и свободи, тя съобщи, че е лъжа.

"Българският народ е този, които ще дефинира кой ще ръководи България ", безапелационна е тя.

Що се отанася до договорът с Уестингхаус, тя съобщи, че той ще подсигурява, че горивото за АЕЦ-а е безвредно. "С съветските ни сътрудници имаме доста добър разговор и те знаят, че би трябвало да съблюдаваме правила ", сподели още тя.

АЕЦ "Козлодуй " е една от най-сигурните централи. България има потребност от този реактор и той ще бъде осъществен. ОВОС- а е единствено за единият реактор. Ако се вземе решение - ще би трябвало да започва Оценка на въздействието върху околната среда и за 8-ми реактор на Козлодуй. Няма по какъв начин да се стартира строителството незабавно.Трябва да подсигуряваме енергийната си сигурност, тъй като Зелената договорка чука на вратата.

"Балкански поток " ще се изплати за 10 години и приходите ще са 9 милиарда лв.. Няма механически проблем да се направи отклоняване и да се газифицира всеки един град, през които минава. Проектът е съгласуван напълно с европейските правила.

Що се отнася до прокуратурата и следствието на Топлоелектрическа централа Варна, тя съобщи, че няма информация по случая.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР