Днес е последният ден, в който всички желаещи да се

...
Днес е последният ден, в който всички желаещи да се
Коментари Харесай

Изтича срокът за подмяна на еко печки

Днес е последният ден, в който всички искащи да се включат в акцията на Столична община и да заменят гратис остарелия си отоплителен апарат с нов, могат да подадат своите заявки, оповестяват от Столична община.

Формулярите се подават в районната администрация, като за попълването им е нужна персонална карта на притежателя и нотариален акт на парцела, в който ще бъде инсталирана новата печка. Документите могат да се смъкват от страницата на Столична община или да се получат и попълнят на място при подаването им.

Проектът е част от напъните на Столична община за възстановяване качеството на атмосферния въздух и е ориентиран към замяна на остарели домашен отоплителни уреди на твърдо битово отопление - дърва или въглища, с по-екологични такива - на пелети, ток, Топлоелектрическа централа или газ. За присъединяване са поканени всички жители на Столична община.

Инициативата се осъществя с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия " Околна среда 2014 - 2020 година ", съфинансиран от Европейския съюз посредством Кохезионния фонд и от националния бюджет на Република България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР