Днес е последният ден на 48-ото Народно събрание. Няма как

...
Днес е последният ден на 48-ото Народно събрание. Няма как
Коментари Харесай

Карадайъ: Хората не искаха нови избори, а да решим проблемите им, но се провалихме

Днес е последният ден на 48-ото Народно заседание. Няма по какъв начин да сме равнодушни към следващия крах да се реши политическата рецесия в страната. За година и половина бяха създадени четири избора за Народно събрание, три от които бяха предварителни. Това съобщи в декларация от парламентарната естрада ръководителят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

„ В този исторически миг получаваме най-мъдрите уроци. Важно е да извлечем верните поучения и да създадем верния избор по пътя напред. В началото на този парламент всички парламентарни групи обещахме да сме виновни и да поставим старания за сформиране на държавно управление. Днес всеки виновен депутат би трябвало почтено да отговори пред себе си дали бяха положени всички старания за решение на политическата рецесия и дали Народно събрание работи с дневния ред на обществото и хората. Добре е всеки да си даде сметка, че хората не желаеха избори, а да се решат проблемите им, това беше първостепенната задача на 48-ото Народно събрание “, заявява Карадайъ.

Лидерът на уточни, че една от аргументите да не се излъчи постоянен кабинет е била неналичието на разговор сред депутатите, които взеха решение да изгорят мостовете между тях.

Не постигнахме триумф и не излъчихме постоянен кабинет. Не се справихме с политическата рецесия, приходите се стопяват, цените порастват, само че се надяваме, че отиваме на избори с научени уроци. Защото политиката е на първо място отговорност, добави той.

Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, моли българските жители да вземат интензивно присъединяване във вота на 2 април, наблягайки, че всеки един глас е от голяма важност, както и че " няма мощна страна без виновни и дейни свободни жители ".

По адрес на политиците Карадайъ ги прикани да бъдат по-отговорни и да споделят, а не да горят мостовете между тях себе си.

Разумът ще надделее и всички – и политици, и гласоподаватели, ще подходим отговорно и с възприятие на дълг в името на нов, по-добър стадий от развиването на България, приключи Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР