Днес е поредният фарс, с който твърдя, че съсипахте авторитета

...
Днес е поредният фарс, с който твърдя, че съсипахте авторитета
Коментари Харесай

Рашидов: Ако иска Борисов ще дойде в парламента, ако иска няма да дойде

" Днес е следващият фарс, с който настоявам, че съсипахте престижа на българския парламент. Един неподобаващ спор. Госпожо Нинова, стига с тази обич към Бойко Борисов, всеки ден желаете да пристигна в Народното събрание. Ако желае Борисов ще пристигна, в случай че не желае няма да пристигна. Отидете в един ресторант и си говорете по мъжки ", съобщи Вежди Рашидов в отбрана на
" Дебатът би трябвало да е, че Елена Йончева обиди цяла България, тя би трябвало да бъде отзована. Докарахте го до такава степен всички да се срамим ", съобщи Рашидов.
" Вие продължавате да твърдите, че министър председателят би трябвало да си приказва с депутатите в механа. Проблемите няма да се решат в среща с заведения за хранене ", отвърна му Кутев. 
" Не ме разбрахте - министър председателят, когато е имало нужда, постоянно е идвал. Но той не е на повикване. Не е час от околовръстния път. Какъв ви е казусът - когато е имало потребност, той се е явявал. Но Нинова непрестанно го вика тук. Ако толкоз има пристрастености сред тях - да се схванат като мъже ", добави Рашидов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР