Днес е почит към Апостола на свободата и 150 годишнина

...
Днес е почит към Апостола на свободата и 150 годишнина
Коментари Харесай

ГЕРБ: Обидно е образът на Левски да бъде приватизиран от Кирил Петков и обкръжението му


„ Днес е респект към Апостола на свободата и 150 годишнина от неговата крах в името на България. Днес не е мотив за празник, нито за музика в центъра на София, най-малкото за разкриване на предизборна акция ”, съобщи Тома Биков от ГЕРБ на преднамерено изказване в централата.

„ Това, което се случва пред Народния спектакъл с изключение на, че е проява на комплекс за неналичието на задоволителна национална еднаквост, която се прикрива под облика на Левски и борците. Това е и засегнатост за всички жители. Левски е на всички, той не е на партиите. Левски събира цяла България. Обидно е този облик да бъде приватизиран от група хора, които са пристигнали с цел да вземат, а не с цел да дадат. Както Левски. Други са пристигнали, с цел да уредят живота си ”, съобщи Биков заобиколен от членове на партията.

„ Ние наказание изрично опцията този облик да бъде употребен от Кирил Петков и обкръжението му и надали не тези хора да се самоасоциират с делото на Левски. Те нямат нищо общо. Поведението им с музика и декори към театъра няма да ги направи повече българи. Българин е въпрос на еднаквост, а не на фукане в този най-тъжен за нацията ден. Да си дадат сметка какви са тези дни. Тези дни са мотив за безмълвие и размисъл, а не на серии, песни и танци ”, заключи Биков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР