Днес е петък и криминалните журналисти с по дълъг опит

...
Днес е петък и криминалните журналисти с по дълъг опит
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Помните ли мутренското време, всеки петък гърмяха някой!

Днес е петък и престъпните публицисти с по дълъг опит умерено седят на бюрата си, спомняйки си прехода и мутренското време, когато в последния ден на работната седмица постоянно имаше прострелян бендит.

Дали политиците и полицията се оправиха с гамстерската война или просто хората времето се трансформираха, само че е реалност че сега сводките на Министерство на вътрешните работи се пълнят най-вече с дрогирани и пияни водачи, хванат канабис и просташки сбивания пред селски кръчми.

Не липсват и тежки закононарушения, само че за разлика от преди, към този момент сме на път да кажем, че страната е тръгнала да става една " дребна Германия ", както обичаше да споделя някогашният министър председател Бойко Борисов.

" Вече няма самун даже в огромните закононарушения, няма мъже, бандитите станаха единаци, на които не можеш да разчиташ " е мнението на столична известна кримка. Той е безапелационен, че не може да се разчита на никой за сериозен удар с доста плячка.

Прогнозата на криминалистите пред Lupa.bg е, че до три години тежката престъпност съвсем ще изчезне, което е необичайно на фона на това, че инфлацията изяжда парите на хората и те оставят гладни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР