Днес е официалната премиера на най-новото парче на Поли Генова

...
Днес е официалната премиера на най-новото парче на Поли Генова
Коментари Харесай

Ето истинската причина за сватбата на Поли Генова

Днес е формалната премиера на най-новото парче на Поли Генова " No more ", в което изпълнителката споделя личната си любовна история, а основен участник във видеото към нея е приятелят ѝ Джоузеф, който прави дебют пред камера.

Преди седмица медиите гръмнахa с новината, че Поли се е омъжила скрито, откакто тя разгласява фотография с приятеля си с изложение " Just married " (Младоженци). Оказва се обаче, че двойката не е сключила брак, а фрагментът е от видеото към " No more ", което демонстрира безгрижните и щури моменти на двама влюбени, пътуващи в незнайна посока.

Сингълът е в диско-фънк жанр и дава отговор на най-новите трендове от международната музикална сцена. " No more " е основана от екипа, който стои зад шлагерите на Поли " LASTNIGHT " и " Howweendup ", които покориха родните и задгранични ранглисти.

Автор на музиката е известният композитор и продуцент naBBoo и R&B и поп изпълнителката Romy Dya, позната на публиката с парчето " So Far Away " в колаборация с David Guetta и Martin Garrix. Режисьор на видеото към " Nomore “е Павлин Иванов, по-известен като Bashmotion.

" Това е доста персонален и специфичен план за мен. Надявам се историята, която описваме, да въодушеви всички да преоткрият свободата си и да подсети да ценим обичаните си хора, като се радваме на дребните моменти с тях. Благодаря на прелестния екип, който стои зад " No More ". Надявам се парчето да донесе прелестни летни страсти на всички ", споделя Генова.

Новата ария на Поли Генова е единствено една от многото изненади, които тя е подготвила за първия си независим концерт на 30 юли в Античния спектакъл в Пловдив. Спектакълът носи символичното име " #1 " и ще предложи на публиката неповторимо шоу. С него певицата отбелязва и своите 30 години на сцена.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР