Днес е невероятен ден за българския спорт, написа министър-председателят Димитър

...
Днес е невероятен ден за българския спорт, написа министър-председателят Димитър
Коментари Харесай

Премиерът Димитър Главчев поздрави спортистите, донесли медали за България на Олимпийските игри в Париж

Днес е необикновен ден за българския спорт, написа министър-председателят Димитър Главчев в формалната Facebook страница на Министерския съвет, осведоми Българска национална телевизия.

" Огромно отлично на Кимиа Ализаде, която завоюва исторически първи орден за България в таекуондото! От сърце се веселя и на триумфа на Божидар Андреев, който завоюва бронз във повдигането на тежести. Поздравявам и Хавиер Ибанес за завоювания бронзов орден на Олимпиадата в категория до 57 кг в бокса. Пожелавам триумф на всички останали наши спортисти! ", написа още в обявата.

" С голяма наслада и горделивост желая да поздравя Семен Новиков и екипа му за невероятния триумф и спечелването на златен орден на Олимпиадата в Париж! ", написа министър председателят по-рано и за Семен Новиков.

" Неговото достижение е историческо - първи български орден в битката след цели 24 години. За последно този триумф реализира великият Армен Назарян през 2000 година – когако завоюва злато. Упоритостта и отдадеността на Семен са същинско ентусиазъм за всички! ", отбелязва служебният министър председател.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР