Днес е най-очакваното събитие за Лято 2021 в Слънчев бряг.

...
Днес е най-очакваното събитие за Лято 2021 в Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Васил Найденов триумфира на Слънчев бряг

Днес е най-очакваното събитие за Лято 2021 в Слънчев бряг. За четвърта поредна година Васил Найденов ще пее на морския бряг в Bedroom beach.

Бутиковият театър се трансформира в традиция без аналог, а звездата постоянно приготвя специфичен репертоар. Шоуто ще продължи над 2 часа, а в него присъединяване ще вземат и едни от най-талантливите български музиканти. Това ще бъде най-значимата изява на артиста за лятото, тъй като тя ще се състои на най-голямата клубна сцена на Балканите. Миналата година публиката му се отблагодари, като го извика цели 6 пъти на бис, а той не сдържа страстите си:

„ Господи, от време на време желая да виждам единствено вас, тъй като единствено с вас се усещам жив! Аз в действителност ви обичам, тъй като в това мъчно време сте пропътували стотици километри, с цел да пеете с мен... Защото остарялата обич наслойка не хваща! “.

През 2020г. кулминационната точка на вечерта бе осъществяването на дуета с Лили Иванова - „ Стари мой приятелю “, тогава с насълзени очи Васил Найденов се раздели с публиката, като я помоли в никакъв случай да не не помни думите му:  " Най- хубавото нещо е човек да може да обича, тъй като това ражда живота. "

Само ден след концерта на Васил Найденов на сцената в Bedroom beach ще излезе именитият Махмут Орхан. Най-скъпоплатеният турски DJ се готви да изнесе особено шоу на плажа, а ползата към него е голям.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР