Днес е моят ден... Моят Специален ден... Денят, в който

...
Днес е моят ден... Моят Специален ден... Денят, в който
Коментари Харесай

Цеци Красимирова обяви сватба на годишнината от смъртта на Косьо Самоковеца

Днес е моят ден... Моят Специален ден... Денят, в който Бог ми даде втори късмет да пребивавам... Моят втори рожден ден... Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които претърпях там... на това място... в Амстердам... Бях млада, в действителност доста млада и незнаеща, с цел да осъзная през какво преминавам в оня миг... Този поврат в живота ми ме направи това, което съм през днешния ден “.

С тази съкровена изповед Цеци Красимирова означи годишнина от гибелта на Косьо Самоковеца. Преди 15 години на 6 декември Цеци и нейният обичан са в Амстердам, когато незнайни стрелци го повалят на земята. Красимирова е ранена в главата. Моделката в никакъв случай не е говорила за връзките си със Самоковеца и за съдбовния ден. Сега прави тази изповед, с цел да означи новия стадий в живота си.
„ Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е единствено мой и го пребивавам по този начин, както Аз намирам за същински и вярно! “, написа Цеци. Минути по-късно разгласи, че е сгодена. Красимирова е споделила „ да “ на остров Фиджи на приятеля си Майкъл Струмейтис. Майкъл е притежател на най-голямата компания за произвеждане на органични аграрни добавки в света, а с Цеци се познават от дълго време. Те имаха връзка преди години и даже живяха дружно в Барселона.

Милионерът заряза Цеци, с цел да развива бизнес в България, и за малко залюби Божидара Бакалова. Преди няколко месеца двамата с Цеци са възобновили още веднъж връзката си, написа „ България Днес “. Това е първият и единствен мъж, който моделката демонстрира обществено след Самоковеца. Преди години тя изживя любовна случка с футболиста Георги Иванов – Гонзо, само че по този начин и не останаха дружно.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР