Днес е изпит по демокрация, заяви от трибуната на НС

...
Днес е изпит по демокрация, заяви от трибуната на НС
Коментари Харесай

`Възраждане` определи протеста си като `изпит по демокрация` |

" Днес е изпит по народна власт ", съобщи от трибуната на Народно събрание Цончо Ганев от " Възраждане " във връзка днешния на партията на Костадин Костадинов за зеления документ.

Докато поддръжниците на партията му се събираха пред Народното събрание, с цел да стачкуват против зеления документ за жителите и " здравния фашизъм ", Ганев съобщи, че въвеждането на документа за народните представители е недемократичен акт, целящ да блокира достъпа на депутати от опозицията. Той се закани още, че в случай че се направи опит депутатите да бъдат спирани на входа поради неналичието на зелен документ, ще има нов митинг, който по думите му щял да смъкна държавното управление.

Ганев съобщи, че позитивният тест на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев е " нагласен ". В тази тайна доктрина той видя опит Народно събрание да избегне митинга им.

Депутатът от " Възраждане " се усъмни както в изгодата от зеления документ, по този начин и в медицинските рекомендации, определяйки маските като " парцалчета ", които не пазят, а имунизациите - като " препарати със странни свойства ".

Той съобщи, че парламентарната му група ще излезе при протестиращите и прикани останалите си сътрудници да създадат същото. 

" Нас не успяхте да ни убедите в изгодата от зеления документ, излезте и най-малко пробвайте да убедите протестиращите ", прикани той и по-късно парламентарната група напусна зала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР