Днес е исторически ден за врачани, установи репортер на информационна

...
Днес е исторически ден за врачани, установи репортер на информационна
Коментари Харесай

Исторически ден за Враца! Днес паякът направи сефтето /уникални снимки/

Днес е исторически ден за врачани, откри кореспондент на осведомителна организация BulNews.bg. След няколко месечни страдания за първи път по улиците на града потегли паяк. Сефтето на профилираната машина бе през днешния ден преди обяд на площад „ Родина “. В ролята на жертва бе персоналният автомобил на началника в „ Паркинги и гаражи “ Краси Тошев. Мъжът спря „ Рено “ с врачанска регистрация в синята зона, тъкмо до паркиралия преди него паяк.
Около 15 минути бяха нужни на екипа да приготви и вдигне „ нарушителя “. През това време притежателят на колата се бе скрил в заведението на Балона, евентуално с цел да не урочаса своите подчинени и да стане някой сакатлък. Докато подвигаха колата обаче се образува запушване, макар че служител на реда контролираше придвижването по ул. „ Кръстьо Българията “.
След като колата бе сполучливо вдигната, паякът потегли на триумфална обиколка из града, с цел да видят всички с очите си резултата от неговата работа. Очаква се това да бъде най-псуваната нова облага в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР