Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да

...
Днес е хубав ден, слънчев, имаме регистрация, не искам да
Коментари Харесай

Цветанов: Сценаристите на Апартаментгейт начертаха и Костинброд

Днес е прекрасен ден, безоблачен, имаме регистрация, не желая да разясня жилища. Това сподели ръководителят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, откакто записва ГЕРБ за европейските избори, представен от БГНЕС.

 © БГНЕС
С борба и компромати никой не е съумял – нито в персоналния живот, нито в политически проект, съобщи Цветанов във връзка абсурда с жилищата, поради който се отдръпна от Народното събрание и в чието продължение бе намесено и името на още един министър от кабинета – това на Николина Ангелкова.

Ние ще се представим по най-хубавия метод в тази предизборна акция. Нашата листа е най-добраната, най-знаещата, съобщи Цветанов.

Защо ме питате за Пламен Георгиев, за какво не ме питате за Лозан Панов, отговори Цветанов на въпрос на медия по тематиката.

Цветанов видя провокация и борба поради изборите със случая „ Апартаментгейт ” и го съпостави със случая с бюлетините в Костинброд: „ Всички сценаристи, които сега чертаят тези проекти, начертаха и „ Костинброд ” ”, съобщи Цветанов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР