Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и

...
Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и
Коментари Харесай

Кирил Петков: Корал е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден

Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и Ден на храбростта. Честит празник на Българската войска!

Това написа съпредседателят на " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) Кирил Петков във Facebook профила си.

Той честити на всички именици от плажа Корал, където е със фамилията си. И обвърза опазването на Корал с днешния Ден на храбростта.

В нея той откри по какъв начин да се заяде със уеб страниците " Бивол " и " Бърд ", който направиха скандални разкрития за него - че е влезнал във властта с подправени документи, като написа: " Колко хубаво беше на плажа, тъкмо в този момент при започване на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да подвигат звук. "

 

Ето по какъв начин продължава обявата му:


Отново съм със фамилията си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на доста тази тематика омръзна, тя е добър образец какво значи храброст и смелост в днешния ден и какво не.
Колкото и някои хора да се пробват да омаловажат триумфа на запазването на красивите дюни зад този прелестен плаж – той е към този момент факт и бе реализиран в предишния парламент.


Да, този триумф включва и години наред работа на доста хора, както и фантазията на всички в съдружие “Да Запазим Корал ”, само че действително се довърши тази година тъкмо от хората, които посмяха да влязат в политиката, без значение че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с доста други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито веднъж не попита “на кое място в листата ще бъда?, ” тъй като нея я интересуваше идеята, а не говоренето за идеята и евентуалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които най-после се трансфораха и в ДАНС доносници. Не е смелост да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се вършиме на революционери, а действително да ви употребяват в тази акция тъкмо силите на задкулисието. Революционери, за които огромното достижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите дами в политиката през днешния ден.


Колко хубаво беше на плажа, тъкмо в този момент при започване на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да подвигат звук. Беше безшумно и умерено. Има една непокътната красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е! Честит празник на храбростта!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР