Днес е финалът на шампионата в Катар – един срещу

...
Днес е финалът на шампионата в Катар – един срещу
Коментари Харесай

Феновете на Хърватия празнуваха цяла нощ

Днес е финалът на шампионата в Катар – един против различен се изправят тимовете на Аржентина и Франция. Мачът е от 17 ч. българско време.

Феновете на Хърватия честваха цяла нощ след кат тимът победи Мароко в така наречен дребен край и се класира трети на Световното състезание по футбол в Катар. Ватрените се постановиха над тима от Северна Африка с два на един.

С песни, викания и доста страст хърватските почитатели отпразнуваха спечелването на бронзовите медали на Световното в Катар, предава БНР.

„ Много сме радостни. Класирахме се втори на предходното международно в Русия, а в този момент сме трети. Това е огромен триумф за нас. Ние сме дребна, само че доста горда страна – играем с огромна пристрастеност и това е резултатът от всичко това “, разяснява хърватски ентусиаст.

Феновете на Мароко също отпразнуваха достигането им до полуфиналите на шампионата в Катар. Класирането на „ Атласките лъвове “ е историческо. 

За първи път в историята си националният тим на Мароко, както и за първи въобще от африканските и арабските страни, доближи до полуфинал на Световно състезание по футбол.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР