Днес е един прекрасен ден. Защото преди час видяхме едни

...
Днес е един прекрасен ден. Защото преди час видяхме едни
Коментари Харесай

ИТН: Радостин Василев е мутра, кара депутати да се отцепват със заплахи

Днес е един прелестен ден. Защото преди час видяхме едни хора, които с държанието си в народен ефир потвърдиха, че са предатели.

Това обясниха на ексклузивен брифинг от Има Такъв Народ. Бяхте очевидци на куп неистини без нито един факт. Подложени сме да невиждан напън от мутри. Мутрата Радостин Василев ви изгуби времето да приказва всевъзможни измислици.

 

От Има Такъв Народ пуснаха и запис, който им е възложен от депутата Христина Иванова, която в началото е имала желание да се отдели от групата, но-после е размислила. Тошко Йорданов твърди, че гласът от записа е на Радостин Василев, който заплашвал Иванов.

Ето какво се споделя в записа: " Идвам да те взема персонално. Правя го за твое положително, не ме предавай и ти. Ако не си подай молбата и напускаш Народното събрание. Защото другояче аз ще ти пратя хора и те ще ти създадат молбата. Няма да ставаме от Политическа партия, дори няма да ги поддържаме. Те си имат от другаде подкепа. Ние си показваме нашата воля. Бъди спокойна, всичко ще мине, няма да те подлъгвам. Уплашиха ли те? Щом си безапелационна, че не искаш ще изпратя на следващия ден да дойдат хора при теб да си подадеш молбата за овакантяване на Народно събрание. Ще видиш, че ще го направиш. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР