Днес е един от най-специалните дни в живота на кралица

...
Днес е един от най-специалните дни в живота на кралица
Коментари Харесай

Кралица Рания приветства годеницата на сина си: Тя е третата ми дъщеря

Днес е един от най-специалните дни в живота на кралица Рания! Нейно Величество приветства годеницата на сина си принц Хюсеин и я одобри като лична щерка.

Щастливото събитие се случи публично, както по бит, а избраницата на кралския правоприемник на Йордания е доста повече от приказна хубавицата. Раджва Ал-Саиф e родом от Саудитска Арабия и по всичко проличава, че ще бъде идната кралска персона, за която ще чуваме доста. И несъмнено ще се възхищаваме на тоалетите ѝ, които по жанр доста припомнят на една друга кралска снаха - Кейт Мидълтън.

Изглежда, че Раджва е повече от добре призната в фамилията на кралица Рания и крал Абдула II. По случай годежа, Рания показа фотография с бъдещата брачна половинка на сина си в обществените мрежи и я приветства особено с доста топли думи: "Вълнувам се да поздравявам с добре пристигнала в фамилията ни моята трета щерка, бъдещата брачна половинка на принц Хюсеин - Раджва! Толкова сме щастливи за вас! "

Рания показа и видео от годежа на сина си:

Определено кралското семейство на Йордания има доста мотиви за наслада, откакто най-големият правоприемник Хюсеин се сгоди, единствено няколко седмици откакто сестра му, Иман, разгласи годежа си с американския финансист Джамил Александър Термиотис.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР