Днес е един от най-подходящите дни за сключване на брак.

...
Днес е един от най-подходящите дни за сключване на брак.
Коментари Харесай

Ако днес се ожените или на 18 август, всичко ще ви върви като по мед и масло

Днес е един от най-подходящите дни за подписване на брак. Трите осмици в датата я трансформират в безконечен празник на любовта. Дали обаче е това е най-хубавият ден за вас от календара на живота, зависи и от датата на раждане, и от вибрациите, които носи името ви. Това сподели астрологът, нумеролог и врач Стефка Добрева, написа Флагман бг.

„ Сборът от числата на датата 18.08.2018 е 27. Двойката е знак на здравето, на хубавичко основа, а седмицата – на Божията планета Меркурий или на благословията от горната страна “, изясни тя.

„ Девятката (б.а. редуцирането на сбора 2 и 7) пък тя свързва със съзвездието Орел от Млечния път. То дава доста мощна сила, протекция и отбрана за фамилията “, добави нумерологът.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

„ За датата 18.08.2018 пък вибрацията е 28. Може да се каже, че това е ден на спокойствието, защото осмицата въплъщава Плутон – планетата на равновесието. Общият общ брой се редуцира на единица, а това е цифрата на светлината. Тези, които ще сключат брак на този ден, ще са щастливи “, предвижда Стефка Добрева.

„ Важна роля обаче оказва и датата на раждане и вибрацията на името. Може обаче да се каже, че и двете дати, в които има три осмици, са подобаващи за брак “, добави тя.

Осмицата, която наподобява на признака на безкрайността, въплъщава спокойствието. Затова при съществуването на три осмици е огромна вероятността да бъде безкрайна любовта на тези, които в този ден се осмелят да си сложат брачните халки.

„ Трите осмици носят хубава осцилация - на мъдростта, спокойствието, равновесието, разбирателството. Господ събира влюбените на този ден. Заслужили са си го “, прибавя дамата с феноменалните качества. Тя отстранява стрес с куршумолеене, прави и отбрана от отрицателни въздействия по античен тракийски способ, който е усвоила от сибирския шаман Виктор Абрамов.

С нумерологични калкулации Стефка Добрева може да открие дали хората, които я търсят за съвет, имат магия, а хороскопите й са потребни за всички обстановки. Болестите тя усеща по придвижването и цвета на чакрите и към тях насочва целебната сила.

На въпроса какъв съвет би дала на бургазлии, които желаят да се врекат във честност един на различен, само че към момента не са си избрали дата, тя отговори, че е тяхно право по кое време ще застанат пред олтара, само че първо би трябвало да си помислят за подобаващия миг.

„ При мен идват доста такива двойки. Избират си няколко вероятни дати и аз преглеждам за момчето, за момичето. Нумерологичната кръстоска най-после демонстрира коя дата е най-подходяща. Много значима роля за избора играе датата на раждане и мантрата на името. Това оказва помощ да вляза в Акашовите записи “, изяснява астрологът.

Нумерологията е точна просвета, при която с рождената дата и с числения израз от сходството на буквите в името, се получават цифри, даващи кода на Акашовите записи. С тях феноменът чете от Книгата на живота и препоръките й могат да оказват помощ на обърканите души да намерят своя път.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР