Днес е един от най-красивите празници, които се отбелязват по

...
Днес е един от най-красивите празници, които се отбелязват по
Коментари Харесай

10 от най-популярните деца-таланти у нас

Днес е един от най-красивите празници, които се означават по света. 1 юни е определен за Международен ден на децата през 1925 година на Световната конференция по въпросите на детското здраве в Женева. В България денят се празнува от 1949 година, когато Москва го афишира за Международен ден за отбрана на децата. По този метод празникът става известен и в останалите страни с комунистически режими.

След смяната на политическата система в тези страни празникът е съхранен. През 1954 година от Организация на обединените нации и ЮНЕСКО афишират 20 ноември за Световен ден на децата, само че тази дата обаче не е навсякъде възприета, защото огромното болшинство от страните в света избират да запазят традициите си в честването на празника.

През последните години риалити форматите ни показват от ден на ден надарени млади българчета, с които не без съображение можем да се гордеем. Ние подбрахме 10 от най-талантливите и симпатични млади звезди, които станаха известни, преди да са навършили 10 години. Редът в листата е случаен.

1. Крисия

Крисия Тодорова е от Разград и стана известна от риалити формата на “Шоуто на Слави “, в което търсеха театрална партньорка на господин Андреев и което тя завоюва.

2. Ахинора

 10 от най-популярните деца-таланти у нас

Ахинора Джамбова е на пет години и сега е ко-водещ, дружно с Драгомир Симеонов, в шоуто „ Големите очаквания “ по Нова ТВ.

3. господин Андреев

 10 от най-популярните деца-таланти у нас

Димитър Андреев от София печели състезанието „ Разсмей Слави “, а по-късно стартира да води седмична графа в „ Шоуто на Слави “ „ Тъй рече господин Андреев “. В момента си партнира с Крисия и Тереза в „ Запознай се с дребните “.

4. Борислава Иванова

Деветгодишната Борислава Иванова от Хасково остана втора в тазгодишното издание на шоуто „ България търси гений “. Момичето тренира спортната аеробика и досега има 27 медала и 7 купи.

5. Преслава Петрова

Преслава е на девет години от град Търговище. Тя е един от финалистите в шоуто „ Големите очаквания “ по Нова ТВ.

6. госпожица Тереза

Тереза Тодорова е сътрудник на господин Андреев в рубриката „ Запознай се с дребните “ в „ Шоуто на Слави “.

7. Джулио Илиев

 10 от най-популярните деца-таланти у нас

Джулио Илиев от София или момчето, което знае всичко. Деветгодишното момче бе част от шоуто „ България търси гений “ по bTV.

8. Симона Иванова

Осем годишната Симона Иванова от Свищов е финалистка от състезанието на „ Шоуто на Слави “, в който търсеха театрална партньорка на господин Андреев.

9. Lil Sha

10-годишният наследник на Мишо Шамара Lil Sha (Михаил Михайлов) нашумя бързо още на шестгодишна възраст като припяваше „ Аз съм Lil Sha “.

10. Гергана Тодорова

Гергана Тодорова от Стара Загора е една от трите финалистки в състезанието на „ Шоуто на Слави “, в който търсеха театрална партньорка на господин Андреев.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР