„Днес е един хубав ден, заяви снощи премиерът Бойко Борисов

...
„Днес е един хубав ден, заяви снощи премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Премиерът: Путин ще дойде, ако го поканя

„ Днес е един прекрасен ден ", съобщи нощес министър председателят Бойко Борисов при завръщането си от Истанбул, където взе участие в церемонията по откриването на газопровода " Турски поток ".

" Стратегически ден за идващите най-малко 10 години и то в размирно време за света като подобен. Именно в този ден бяха регистрирани и взети поради и набелязани дейности, не думи, които да оставят България на картата и в газоразпределителната система на Европа и в стратегическото ни състояние и във всички други сфери: защита, сигурност, господство на закона, просвета и за мен най-важното това е, че откакто президентът Тръмп разпореди да се работи по рухването на визите в България, към този момент се работи интензивно “, сподели още Борисов, представен от организация Фокус.

Министър-председателят разясни, че по време на двустранната си среща със сръбския президент, Вучич е споделил, че и на сръбска територия потокът ще бъде именуван Балкански. „ По този Балкански поток ще тече съветска газ, азерска газ и втечнена газ и всеки, който може да достави до тези газови автомагистрали в посока освен изток – запад, а и север-юг и противоположното според къде цената е най-ниска “, сподели Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР