Днес е добре да бъдем по-спокойни и отпуснати и, разбира

...
Днес е добре да бъдем по-спокойни и отпуснати и, разбира
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 26.04: Дайте сила на въображението си

Днес е добре да бъдем по-спокойни и отпуснати и, несъмнено, силата, която планетите ни изпращат, ще способства за това. Може би ще успеем да поспим малко повече, да не се занимаваме с работа и отговорности или да се оттеглим за известно време от действието, даже и въображаемо, с цел да презаредим батериите и да намерим още веднъж вътрешния си мир. Възможно е да си създадем собствен личен, магически свят, който може да няма нищо общо с действителния, с цел да се " излекуваме ", обаче дано имаме поради, че в практическите каузи или в контактите ни визията ни за нещата може би е крива.

Риби, притежавате прелест и страст, само че също по този начин и неразбория в главата си. Това, както и склонността ви да се разминавате сред фантазиите и действителността, може да ви отклони от това, което желаете и планирате.

Близнаци, Дева и Стрелец, с неяснотата, която доминира в професионалната и фамилната ви среда, всяко ваше деяние може да има стремежи резултат.

Лъвове и Водолеи, упованията ви са огромни както във финансово, по този начин и в сантиментално отношение, обаче би било най-добре да не летите прекомерно високо в облаците. Позволете на въображението си да бъде изобретателно и на интуицията си дейна.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР