Днес е ден за размисъл и по закон не е

...
Днес е ден за размисъл и по закон не е
Коментари Харесай

Газ, секс и избори

Днес е ден за размисъл и по закон не е позволено да ви споделям моите размишления за политиката и политиците в благата ни родина. Това не ме тормози изключително, тъй като по принци и в другите дни законът не разрешава да споделям баш това, което си мисля или в случай че го направя, ще ми подреден най-малко дузина каузи за покваряване на публичния морал, нарушение на гражданския мир и обиди.

Затова взех решение в днешния фейлетон да бъда положителна и да споделям единствено хубави вести, както от години ми предлагат моите критици.

През миналата седмица се случиха безчет позитивни неща и единствено киселяк жълтопаветник не може да ги забележи.

Например вест номер едно бе, че Русия най-накрая пусна газ по тръбите към Европа. Тая седмица се оказа, че са отворени и „ Северен поток “ 1 и „ Северен поток “ 2. Е, правилно, не от вярната страна и чрез детонации, само че да не придиряме чак толкоз. Знаем, че съветската работа си е малко такава – неизпипана. Едно време имаше доста вървежен анекдот за москвича. Руснаците решили да вършат качествени коли като японците. На едно посещаване в „ Тойота “ основният инженер на “Москвич “ разгледал последните достижения на японското автомобилостроене. Накрая видял, че във всяка нова тойота затварят по една котка. Попитал за какво, а японците споделили: „ Проверка на уплътнението. Ако на сутринта котката не е жива, значи уплътнението е както би трябвало. “ Прибрал се в Русия и незабавно приложил наученото. Във всеки москвич почнали да затварят по една котка и в случай че на сутринта котката била още в москвича, значи уплътнението ставало.

Тук изгубих вечно като почитатели феновете на котки, само че въпреки всичко желая да ги успокоя, че при детонациите на „ Северен поток “ 1 и 2 не е починала нито една котка.

По принцип руснаците не са такива сатанисти като западняците и японците включително. Самият Путин го сподели в петък вечер при завладяването на Луганск, Донецк и Запорожието. Вие слушахте ли речта му? Аз да и не скърбя. Това беше най-мръснишкото порно, което в миналото съм гледала. 45 минути в най-тържествената зала в Москва един малък остарял мъж приказва на няколкостотин други остарели мъже такива пъклен мръсотии и перверзии, че ушите ми пламтяха до събота сутринта. То не бяха онанисти, то не бяха джендъри, то не бяха извращения с деца, еднополови родители, мастурбиращи учителки в детските градини, като прибавим и умрелите котки от вица с тойотите, нуклеарните бомби в Хирошима, униформените мъже към оратора и отсроченото с 30 минути начало на акта, обещанията за доста пердах, болежка и щипщи на натовските зърна, обиди, крещене, пот и взаимно приключване ръка за ръка с крясъци „ Ро сси я “ под звуците на овации и духова музика - аз мисля, че в порножанра в никакъв случай повече няма да се роди сходен огромен и обхващащ всички вероятни перверзии генгбенг като тоя, дето ни прожектира Путин.

Така че какво повече да желаеме от миналата седмица – имаше газ, имаше и секс. Аз мисля, че няколко партии в България също свършиха дружно, но нали нямам право да приказвам за това баш през днешния ден, единствено ще ги поздравя и ще млъкна.

Но газ и секс имаше освен в далечната чужбина. Днес откриха интерконектора на гръцката граница и там също имаше доста мъже, които приветстваха и претендираха да имат непосредствено присъединяване в заплождането и раждането на тоя значим за енергетиката на Балканите възел. Сигурно турската газова тръба в съседство е доста тъжна като гледа тоя напор от кандидат-бащи. При нея никой не си признава, сираче остана.

Дано кандидат-бащите към гръцката връзка са подсигурили и добра защита на отрочето си, тъй като оня номер от северните потоци, може да се пояснява и като предизвестие. Днес взривяваме тия тръби, на следващия ден може да взривим и други, по-важни. Абе в България знаем по какъв начин става – първо ти пукат гумите на колата, след това ти палят вратата на жилището и по-късно те откриват 10 години по-късно на дъното на язовира с крайници в кофа с бетон.

Но не считам, че Русия има нещо общо с това. Те сами споделиха: „ Трябва да си изцяло вманиачен, с цел да мислиш, че Русия е взривила газопроводите “. О, пардон, това го споделиха за нападението на Украйна. Но не виждам причина да не им имаме вяра и за тръбите? Вярно, че Путин призна границите на Украйна едно време, че даде обещание, че няма да я атакува, че няма да стъпва на Крим, в действителност те и в Сирия не са, в случай че слушаме Путин, а преди него нямаше проблем с “Чернобил “, още по-преди това не бяха подписвали контракт с Хитлер да си поделят Полша и воъбще руснаците имат такава дълга история от говорене на истини, че не мога да схвана хората, които не им имат вяра. Странни хора, продали се на западния Сатана и бога Онана. Които ще обвинят Кремъл дори и в нахлуване на Украйна, което, би трябвало да си признаем, могат да създадат единствено доста луди хора. Такива, дето все нещо му мислят и обмислят и отвън дните преди изборите. Тоест не ние.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР