Днес е ден за пожелания, използвайте го правилно. Пазете се

...
Днес е ден за пожелания, използвайте го правилно. Пазете се
Коментари Харесай

Мечтите на 4 зодии се сбъдват днес

Днес е ден за пожелания, използвайте го вярно.

Пазете се от изкушения и съблазни и скъпи подкупи. Добър ден за партньорските ви взаимоотношения – както за персоналните, по този начин и за тези в бизнеса: помислете в каква посока бихте желали да се развиват те. Ситуацията, в която се намират мнозина от Раците е много комплицирана. Грижите по персоналните каузи са част от деянията, с които ще запълните времето си през днешния ден.

Овен

Днешният ден не е подобаващ за пътувания и за поддържане на връзки с хора в чужбина. Околните  ще са много бъбриви, но и вие сте подготвени да „ пригласяте “ на общия звук. Преценявайте слушателите си, тъй като не всички ще са склонни просто да ви вършат компания. Някои от тях просто изчакват подобаващия миг, с цел да се възползват от слабите ви места. А за какво не извършите един лист с позитивните си качества?  В персоналния си живот се нуждаете от повече многообразие и свежи страсти, не се затваряйте в къщи. Ще потърсите още веднъж връзка с човек от предишното си.

Телец

Преценявайте присъстващите преди да решите да обсъдите или критикувате някого от отсъстващите. Думите ви ще бъдат предадени доста бързо, само че много деформирано на разисквания обект. Сряда е удобна за Телците и дава обещание триумф във всичко. Стресът оказва въздействие на държанието и живота ни, постоянно без да си даваме сметка за това. Разрешете остарели професионални проблеми, които не търпят отсрочване. Може да се окажат правилни и виновни и да печелите добре.

Близнаци

Заемете се с приятни неща, колкото и необичайно да наподобява това на близките. Следвайте разпоредбите на партньорските взаимоотношения, само че не подценявайте ползите си, поради тях. Сега не е време за огромна обич, а за приятни занимания и сантиментални прекарвания. Със сигурност на следващия ден ще бъдете по-знаещи и можещи от през днешния ден, това е ясно. Има толкоз прелестни неща, поради които си коства да живее човек.

Рак

Лъжлива информация, клопки на недоброжелатели или вашето отвращение да се преценявате със здравия разсъдък може да ви попречат да се възползвате от удобна опция. Заниманията ви ще са много, не се учудвайте, в случай че усетите отмалялост или изнемощялост. Мислите на дребна част от вас ще са прекомерно надалеч от прагматичните занимания.  Причината за усложнените връзки с вашите сътрудници и сътрудници е подбудена от проблеми на работното място, които настойчиво отказвахте да разрешите. Обърнете повече внимание на отбраната си, с цел да не се окажете под ударите им.

Лъв

Днешният ден не е по никакъв начин неприятен за реализация на настоятелен и персонални цели. Още един ден, в който би било добре да обърнете по-голямо внимание на партньорските връзки, в които участвате – както на персоналните, по този начин и на тези в бизнеса. Няма да сте настроени много-много за разногласия, ще ви се желае по-скоро да бъдете с обичан човек, само че не бъдете толкоз съществени.Къде остана възприятието ви за комизъм? Чувствате се въодушевени на следващия ден и работите интензивно, водени от желанието да оползотворите креативния ентусиазъм, който ви е обзел. Пътуванията ви би трябвало да са съобразени с пътните и атмосферни условия.

Дева

Обърнете внимание на външния си тип и позитивното си лъчение. През сряда се отдайте на размишления и на равносметки по тематиките, които ви вълнуват. По-добре е да отклоните покана за присъединяване в обществено мероприятие. Всеки има право на персонална независимост и вие би трябвало да сте последните, които да желаят да я нарушат. Ще си сътрудничите с хора, които ще ви оказват помощ да реализирате потребните промени в живота си.

Везни

Ако се появи някакъв проблем,то би може да бъде подбуден от нежеланието Ви да си сътрудничите с хората. За мнозина е ясно, че през днешния ден сте от галениците на ориста. С надалеч по-добри благоприятни условия ще се ползвате при реализиране на контакти. Не се ядосвайте, че всеки се пробва да се измъкне и оставя отговорността на вашите рамене, ще пристигна време, когато обстановката ще се преобърне. Самоанализът е наложителен.

Скорпион

Сряда ще е много прекрасен ден за Скорпионите. Измененията при Скорпионите са почнали преди няколко месеца, само че към момента не са достигнали равнището, на което ще засвидетелстват посредством плодове напредъка ви. Противно на упованията, ще деянията схващане и ще се съобразите с общото въодушевление, привеждайки дейностите си съгласно другите. В сряда някои от вас може да пътувате зад граница. Това е метод да продължите с по-малко загуби, а може и без такива. Променлив ден през който обстановките бързо ще минават от едно към друго развиване. В настоятелен проект ще действате успешно, каквито ще са и контактите в близкия кръг, само че денят е изпълнен с частична заостреност.

Стрелец

Може да възникне ентусиазъм да се облечете и да се отправите на път. Днес  ще сте в оптимистично въодушевление. Отличен мотив да болестите останалите с веселието си. Значително многообразие от събития е годно през целия ден за Стрелците. Трябва ли да се срамувате от постъпките си? Ден за отдих, за успокоение и за разтоварване.

Козирог

Изненадващо ще ви включат към непозната задача. Ще получите висока оценка, поддръжка и опция да се заемете с работа, която ви интересува. Постарайте се самите вие да спазвате рекомендациите, които давате на близките. И пробвайте да не е служебно. Не забравяйте че никой не може да ви навреди толкоз, колкото самите вие. Трудностите са преодолими с такт и самообладание.

Водолей

Гости от надалеч ще създадат вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Много добра вероятност за бъдещето разкриват контактите, които ще осъществите с делова цел в публичните среди. Постарайте се да изслушате всички гледни точки и да подскажете комбинативно решение. Лесно може да се каже, че финансовият триумф ще ви съпътства. Следобед ще ви изнервят неприятни вести, свързани с работата ви.

Риби

В душата Ви още веднъж се възцарява покой. Силата ви е в тактиката. Бавните и премерени дейности през днешния ден са гаранция за триумфа на родените във времето на Риби. Започване на нов план е измежду приятните безредици, други ще търсят своето място за изява на гениите си. Не подценявайте предложенията на близките.                                                                   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР