Днес е ден за почит, а не за предизборни агитации.

...
Днес е ден за почит, а не за предизборни агитации.
Коментари Харесай

Тома Биков: Днес е ден за почит към Левски, а не за предизборната агитация

" Днес е ден за респект, а не за предизборни пропаганди. Това, което се случва пред Народния спектакъл, като се изключи че е демонстрация на комплекси, е и засегнатост. Ние осъждаме изрично облика на Левски да бъде употребен от Кирил Петков и обкръжението му. " Това съобщи Тома Биков от ГЕРБ по време на пресконференция  на партията.
Прочетете още
Пред Народния спектакъл " Демократична България " и " Продължаваме промяната " имат събитие със симпатизанти. То бе намерено от Кирил Петков, който цитира думите на Левски: " Братя, възобновяването на нашата славна страна, отърването ни от проклетите агаряне, с цел да си добие първата чест и популярност нашето благо родно място България, най-сетне, да бъдем равни с другите европейски нации, зависи от нашите лични задружни сили... ".

Левски е на всички. Левски не е на партиите и на обособените публични групи. Левски събира в облика си цяла България. Обидно е този облик да бъде употребен и приватизиран от една група хора, които са пристигнали тук, с цел да уредят живота си и да вземат, а не да дават, сподели още Биков. ГЕРБ осъждала изрично облика на Левски да бъде употребяват от Кирил Петкови и обкръжението му. И изясни, че държанието им с музика и декори няма да ги направи повече българи. Тези дни не са мотив за празник, а за размисъл и безмълвие и да си напомним заветите на Левски. Начинът не е със сергии и песни и танци, сподели още той.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР