Днес е ден, в който светът видя, че с военни

...
Днес е ден, в който светът видя, че с военни
Коментари Харесай

Александър Йорданов за ударите в Сирия: Целите на акцията бяха постигнати

Днес е ден, в който светът видя, че с военни удари може да се организира акция за мир. При офанзивите не е погубен нито един граждански жител. Тези ракетни удари демонстрираха по какъв начин един деспот може да бъде подложен на мястото си.

Това сподели в предаването "Офанзива " по Канал 3 някогашният посланик Александър Йорданов. "Целите на акцията бяха ясно посочени. В ударите имаше точност и задачите на тази акция бяха реализирани. Всички бяха предизвестени, даже и България. Ние се разграничихме от нашите съдружници и не изгонихме най-малко един съветски шпионин от кумова срама, само че съдружниците ни ни предизвестиха. В тази война са преплетени доста ползи и е мъчно да се каже по кое време ще й се види края. Русия нямаше интерес към този спор в Близкия Изток, само че откакто през 2014 година анексираха нелегално Крим, стратезите на Москва взеха решение да отклонят вниманието и се включиха интензивно в дейностите в Сирия. Целта на Русия беше да се показа като герой против тероризма, а в действителност тя е терорист и то в Европа. Демократичният свят отхвърли да одобри Москва като герой против тероризма ", безапелационен беше Йорданов.

"Партиите на Башар Асад и Садам Хюсеин, от които произлязоха ислямистките терористи, са социалистически и бяха на директно образование в Москва. В момента стопанската система на Русия се срутва. Рано или късно съветските държавници ще се сетят, че с изключение на Сирия съществуват и руъски жители. В Кремъл има някаква фикс идея да се възстановят позициите на Съюз на съветските социалистически републики, само че в това време над 20 млн. руснаци живеят под прага на бедността. Мир в Сирия ще има когато президент не е Башар Асад ", разкри още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР