Днес е ден, в който определено не трябва да има

...
Днес е ден, в който определено не трябва да има
Коментари Харесай

Зеленски се обърна на руски към руснаците: Колкото повече тича между бункерите си Путин, толкова повече ще губите вие

" Днес е ден, в който несъмнено не би трябвало да има тишина. И несъмнено е нужно водачество. Днес светът видя, че господарите на Русия не управляват нищо. Нищичко. Просто цялостен безпорядък. Пълна липса на всякаква предвидимост. И това е на съветска територия, която е цялостна с оръжие ". Това съобщи в събота вечер президентът на Украйна Володимир Зеленски във връзка на събитията в Русия.

Светът не би трябвало да се опасява. Знаем какво ни пази. Единствено нашето единение. Украйна несъмнено ще може да отбрани Европа от всевъзможни съветски сили - и няма значение кой ги командва. Ние ще я защитим. Сигурността на източния фланг на Европа зависи единствено от нашата защита. И по тази причина всяка демонстрация на поддръжка за нашата отбрана е поддръжка за вашата отбрана, за всички вас в свободния свят.

Ще го кажа на съветски. Човека от Кремъл очевидно доста го е боязън и несъмнено се крие някъде, не се демонстрира. Сигурен съм, че към този момент не е в Москва. Звъни някъде си, желае там нещо ди... Той си знае от какво се опасява, тъй като той самичък я сътвори тази опасност. Цялото зло, всички загуби, цялата ненавист - той самичък го популяризира. И колкото повече тича сред бункерите си, толкоз повече ще загубите всички... всички вие, свързани с Русия.

Какво ще вършим ние, украинците? Ние ще защитим страната си. Ще защитим свободата си. Няма да мълчим и няма да бездействаме. Знаем по какъв начин да побеждаваме - и това ще се случи. Нашата победа в тази война ще бъде еднопосочна.

А какво ще извършите вие?

Колкото по-дълго вашите войски останат на украинска земя, толкоз повече опустошения ще донесат на Русия. Колкото по-дълго този човек е в Кремъл, толкоз повече бедствия ще има.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР