Днес е ден на силния български дух и на истинско

...
Днес е ден на силния български дух и на истинско
Коментари Харесай

Кметът на Велико Търново: Стига вече разделение между българи и българи

Днес е ден на мощния български дух и на същинско единство. Това съобщи от двореца на царете на Царевец кметът на Велико Търново Даниел Панов. Той напомни историческите събития от 1908 година и ролята на Търново, където цар Фердинанд афишира независимостта.
Прочетете още
Способни ли сме през днешния ден да се сплотяваме към дела или се потапяме в злободневие и политическо единоборство, обърна се към струпалите се на празника претенденти за Народното събрание Панов.„

Стига към този момент разделяне сред българи и българи, подбудено от политически егоцентризъм. Съединението прави силата - този надпис не инцидентно нашите предшественици в далечната 1911 година за първи път слагат на читалище вяра и няколко десетилетия по-късно той се придвижва на Народно събрание в столицата.

Нека си върнем нормалността в общуването, в връзките, нормалността в страната. Нека се сплотяваме към дела и полезности, изискуем го освен на предците си, изискуем го на нашите деца, на всички българи, с цел да сме свободни не къде да е, да сме свободни в душите си ", сподели Даниел Панов. Той прикани от Царевец всички, които потеглят по пътя на политиката, да се закълнат в бъдещето на България.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР