Днес е ден 20, тоест, преполовихме поста...Макар да е минало

...
Днес е ден 20, тоест, преполовихме поста...Макар да е минало
Коментари Харесай

Коледни пости - Ден 20: Постите за по- хубава кожа. За обяд една екзотична супа

Днес е ден 20, т.е., преполовихме поста...Макар да е минало половината време, нямам възприятието, че нещо изключително се е случило, изцяло привикнах и въобще не се блазня към този момент. Само, да ви кажа, още не мога да превъзмогна бъркането в чинията на дребната. Вероятно до момента в който го преодолея, тя ще стане задоволително огромна сама да ме пошляпва през пръстите.

Снощи минахме небрежно през един супермаркет за нещо по по този начин за ядене, търсим и шарана за Никулден към този момент, и се натъкнах на едни доста екзотични гъби – китайските шийтаке. С доста екзотична цена, несъмнено, само че пък не е нещо което готвим всеки ден, тъй че купих една разфасовка сушени гъби шийтаке. Това, тъй като Инна ми предложи, била отлична за възобновяване след боледуване. Те китайците, мисля си, неслучайно живеят толкоз дълго...



Та тази супичка през днешния ден ще има вкъщи. Шаран към момента не намирам, какъвто ми харесва, със междинни размери. Или са дребни, или грамадни. От никулденския шаран избирам плънката повече от самата риба и подготвям щедро от нея. Моята рецепта е тази – от. Такава е била традицията в нашето семейство и по различен метод не ми е вкусно. Днес ще обиколя още малко и ще купя, в случай че би трябвало, от някой огромен супермаркет.

Днес се замислих за още нещо, доста необичайно по какъв начин не ми е направило усещане до момента, откакто е нещо, което от дълго време ме тормози. По принцип имам проблематична кожа. Боря се с пъпките от тийнейджърските си години. И въпреки от дълго време да не съм в тази възраст, а да пъдя една друга, те не ме изоставят към момента.

“Но откогато заговявам, към този момент 20 дни, не съм имала нито една пъпка! ”

Което не помня да се е случвало до момента! Чувала съм, че има връзка сред прясното мляко и акнето, само че прясно мляко не обичам, очевидно се отнася и за млечните като цяло. Освен това, в множеството купешки сладкиши има я яйчен меланж, я изсъхнало мляко и ги страня. Освен насладата от 70% какаов шоколад и елементарни бисквити с домашно сладко, купени сладки неща не хапвам. Може би и това е фактор...С две думи – акнето поизчезна. Иначе казано, постите пречистват и в още един аспект – кожата на лицето.

И като съм на суетна вълна, хайде да мина и през кантара. Винаги съм поддържала устойчиво тегло - 53 кг, в този момент се измервам на гладно, ами свалила съм 2 кг! Признавам малко даже не ми харесва това, тъй като в случай че не преставам по този начин, ще стана неприятно слаба за моите си критерии. Но си мисля, че в случай че имаме проблеми с тежестта, усещаме се подути и подпухнали – доста от това чувство може да се отстрани с постене или най-малко очистителни дни или малко недояждане може би.

И с цел да завърша утринната суматоха, си направих маска с ябълки за мазна кожа., са едни от най- хубавите домашни маски. Остатъкът, признавам, изядох с най- огромно наслаждение.

И по този начин открих, че постите оказват помощ и за по- прекрасен външен тип, с изключение на всичко останало. Никак не е малко, в случай, че нито купуваш кой знае каква козметика, нито се постанова да правиш кой знае какво – да вървиш на козметичен салон или друго сходно прекарване. С домашни маски, вярно хранене и минимална ежедневна грижа, доста съществено можем да ощетим козметичните колоси.

Между другото, към този момент можете да видите и първата рецепта от играта " Помагам на Цвети от Hera.bg " -. Вече се блазня...

Ако желаете да наблюдавате Коледните пости ден по ден,.

А тук можете да разберете по какъв начин,
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР