Днес е благословеният ден, в който можете да лежите по-дълго

...
Днес е благословеният ден, в който можете да лежите по-дълго
Коментари Харесай

Най-накрая: Луната ни съветва днес само да лежим и почиваме

Днес е благословеният ден, в който можете да лежите по-дълго в леглото, да се разхождате и да почетете за наслаждение. 16-я лунен ден е предопределен да ви помогне да се възстановите.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате връзки с никого. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен. Нарушаването на хармонията на този ден няма да докара до нищо положително.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение. Полезни са и почистващите процедури и уелнес дейностите. Приятно е прекарването измежду природата. Физиологично този ден се свързва с далака, който контролира кръвотворната функционалност.

Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други Яжте естествени храни, които съдържат желязо, пийте сок от нар. Не преяждайте. Елиминирайте алкохола.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР