Днес е бил обран склада на Фондация Възраждане на българските

...
Днес е бил обран склада на Фондация Възраждане на българските
Коментари Харесай

Обраха склада на Фондация Възраждане на българските села

Днес е бил обран склада на Фондация " Възраждане на българските села " в Кремиковци, заяви във Facebook ръководителят на фондацията Васил Кендов.

" Токът е спрян, СОТ-ът и железни порти са изкъртени, мебели и компютри са изнесени на мира. На процедура са ни занулили ", писа преди час Кендов.

Той моли за финансова помощ и за доброволци и превоз за почистване.

Преди минути Кендов още веднъж написа пост, в който се споделя, че нещата са по-зле от първоначално написаното.

" Унищожена е електрическата апаратура. Снопът кабели вървящ в окачения таван е изрязан и липсва. В момента и ток няма с цел да можем най-малко да обезопасим.

Блиндираната врата очевидно не е издържала на кирката. А по какъв начин единствено ми беше умерено, че е сигурна. 

Странното е, че на 30 метра е пожарникарския офис на Кремиковци, а на 100 метра е полицейското на Кремиковци. Имахме местен СОТ поради плъховете, които преди години задействаха СОТ-а когато и да е (склад е все пак) и се наложи да го оставим местен. Викам си " те служителите на реда и пожарникарите са там 24/7. Ако стане нещо ще реагират ". Поне на мен 5 пъти са ми правили инспекция като ме видят да се навъртам там и то без да вие сота и без да къртя блиндирана врата.

Компютри и техника са отпътували съвсем всичките. Останали са няколко монитори. Откраднали са и мебелите.

Понеже не сме минавали там от началото на септември, очевидно е било крадено дълготрайно.

Сега знам какво има поради Каус Шваб с термина Great Reset.

Занулени сме и то май за много време.

Добре че транспортирахме компютрите за бесарабите от Молдова в Пловдив. Май до края на годината ще е това - едно учебно заведение в Молдова. За повече май-няма време и мощ. Догодина отново вероятно ", написа Васил Кендов.

Припомням, че работата на фондация “Възраждане на българските села " е фокусирана напълно върху задачата си - да даде късмет на децата на село да имат еднакъв достъп до познание, по този начин както техните връстници от градовете. Постигат го като безплатно оборудват компютърни зали в селските читалища. Досега са оборудвали зали в над 50 български села. Благодаряние на активността им хиляди деца на село към този момент имат безвъзмезден достъп до просветителни платформи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg