Днес е Атанасов ден и имен ден празнува вицепремиерът Атанас

...
Днес е Атанасов ден и имен ден празнува вицепремиерът Атанас
Коментари Харесай

Гълъб Донев честити на Пеканов: Насе, пази името си

Днес е Атанасов ден и имен ден чества вицепремиерът Атанас Пеканов. Насе, поисквам ти нещо, което ще ти е потребно в житейския ти път, без значение дали си вицепремиер или премиер  - бъди здрав и пази името си от коментатори.

С тези думи служебният министър председател Гълъб Донев се обърна към вицепремиерът Атанас Пеканов при започване на днешното държавно съвещание. (В последните дни Пеканов е спряган като евентуален министър председател в идващото служебно държавно управление - б.р.)

Да припомня, че на следващия ден в 10 ще има намерено съвещание на Министерския съвет, на което ще създадем доклад за свършеното през тези съвсем 6 месеца от мандата на служебното държавно управление, уточни Донев.

Това е един дълъг интервал за служебно държавно управление. Има какво да отчетем, неведнъж сме говорили, че най-вече действаме, работим и решаваме проблемите. Отчетът ще бъде много кондензиран с обстоятелства, резултати, които демонстрират и най-добре могат да обрисуват активността на служебното държавно управление, сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР