Днес е 98-ят ден на антиправителствен в центъра на столицата,

...
Днес е 98-ят ден на антиправителствен в центъра на столицата,
Коментари Харесай

Протестите: Ден 98 - Всички сме заедно в името на една обща цел, а тя е промяна

Днес е 98-ят ден на антиправителствен в центъра на столицата, съобщи кореспондент на БГНЕС. Акцентът на вечерта е в правната парламентарна комисия, както и поисканата оставка от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, оповестява БГНЕС.
Изслушването на Гешев мина под невиждани ограничения за сигурност, при които бе впрегнат голям полицейски запас, макар че съществуването на протестиращи бе извънредно малко. По време на самото чуване млад мъж, присъстващ в залата, замери основният обвинител на републиката с бутафорни 500-еврови банкноти с лица на премиера Бойко Борисов и го попита какво става с следствието за чекмеджето с пари и златни кюлчета на премиера Бойко Борисов.
 Гешев за полицейско принуждение на митинг: Вижте по какъв начин работят във Франция против жълтите жилетки Гешев за полицейско принуждение на митинг: Вижте по какъв начин работят във Франция против " жълтите жилетки "
" Никоя полиция няма да изтърпи толкоз пердах! Никоя полиция в Европа няма да изтърпи това, което изтърпяха на 2 септември българските слу...
Пръв на трибуната се качи юрист Николай Хаджигенов от „ Отровното трио ”, който прикани властта да пристигна в петък – 16 октомври, когато на площада ще се организира петото Велико Народно въстание. Българските студенти на следващия ден стартират митинг, заяви още Хаджигенов. Всички сме дружно в името на една обща цел, а тя е смяна, сподели още юристът и прикани всеки – без значение дали е зеленчукопроизводител или студент, да се причисли към митинга.
На трибуната се качи артиста Даниел Михайлов, който бе уволнен от Габровския спектакъл поради присъединяване в митингите, а по-късно задържан и наказан поради хвърлено яйце по постройката на регионалната администрация в Пловдив по време на визитата на здравния министър в града. Младият мъж приказва и по-рано пред постройката на Съдебната палата по време на протестната самодейност „ Правосъдие без каскет ”.
Пред жителите той описа по какъв начин с Валентин Караджов са били задържани без заповед за арест и по какъв начин съдът им наложи санкция от по 500 лева за хвърлени по едно яйце. Ако не възобновят делото, отиваме в Страсбург, закани се Даниел. Въпросът не е в 500 лв., а че това беше знак към протестиращите. Ние не одобряваме този знак и ще последва противоположна реакция. Утре Областната администрация в Пловдив ще бъде залята не с кори, а с кашони с яйца, сподели още Даниел и прикани за незабавна оставка.

 Протестите: Ден 97 - Да изорем тази национална равнища и да извадим всички бурени (ВИДЕО) Протестите: Ден 97 - " Да изорем тази национална равнища и да извадим всички бурени " (ВИДЕО)
В 97-я ден на антиправителствен митинг скандиране " оставка " ехти в пространството, наречено " Триъгълник на властта " в центъра на София...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР