Днес е 7-ми април – Празникът на община Струмяни, денят

...
Днес е 7-ми април – Празникът на община Струмяни, денят
Коментари Харесай

Община Струмяни празнува

Днес е 7-ми април – Празникът на община Струмяни, денят в който през 1979 година на картата на България публично се вписва нашата община и заема своето почтено място и до през днешния ден, съревновавайки се с първите и доказвайки своите достолепия и преимущества.

Община Струмяни е благословена от Бога земя, талантлива с пъстрите Пирин и Малешевска планина, земя на обичаи и горди хора – работливи и всеотдайни в положителните си каузи!

Нека настъпването на красивите пролетни празници Лазаровден и Цветница и в навечерието на един от най-почитаните християнски празници – „ Възкресение Христово “ – да си пожелаем да донесат в домовете ни повече здраве, мир, обич и вяра, повече религия и смисъл да бъдем дружно и да сътворяваме по-добрия утринен ден.

Нека продължим да следваме и сбъдваме фантазиите си с безстрашие и в никакъв случай да не забравяме своите корени, които постоянно са ни давали сили и воля за живот! Нека си пожелаем все по-големи триумфи за нашата красива община!

Очакваме Ви на 8-ми април 2023 година /събота/ от 16:30 ч. на площад “7-ми април “ – с. Струмяни, с цел да споделим дружно Празника на Община Струмяни!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР