Днес е 52 август“ – това гласи един от най-популярните

...
Днес е 52 август“ – това гласи един от най-популярните
Коментари Харесай

Лятото май няма намерение да си тръгне, плажът на Бургас се напълни

" Днес е 52 август “ – това гласи един от най-популярните постове в обществените мрежи, оповестени на… 21 октомври. Макар и смешка, в нея има огромна доза истина. 30 градуса регистрираха термометрите на тази другояче есенна дата в Бургас и региона. Хората надлежно реагираха незабавно и изпълниха плажа.

Ако някой е задремал преди два месеца и се е събудил в този момент, мъчно би повярвал, че е минало толкоз време. Само пожълтелите дървета и окапалите листа подсказват кой фактически е сезонът.

И освен препичащите се под жаркото слънце хора край морето лъжат за сезона. Плажните заведения работят като измежду лято, непозната тирада се чува отвред по крайбрежната алея, бира се пие на стомах, децата се тълпят пред павилионите за сладолед, дребни и по-големи упражняват плажен тенис, волейбол и фитнес… Лятото сякаш няма желание да си тръгне, написа уеб сайтът gramofona.com.

За идващите няколко дни метеорологичната прогноза сочи леко намаляване на температурите, само че те ще останат извънредно високи за този интервал от годината. А след десетина дни настава ноември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР