Днес е 22 ден от гладната стачка на Николай Колев-Босия. Пред

...
Днес е 22 ден от гладната стачка на Николай Колев-Босия. Пред
Коментари Харесай

Босия гладува 22 ден: И децата ми не могат да ме разубедят!

Днес е 22 ден от гладната стачка на Николай Колев-Босия. Пред " Lentata " той споделя, че макар влошените си физически индикатори няма желание да се откаже от митинга си.

Вчера той беше прегледан от лекари от Правителствена болница, които открили, че има аритмия и тахикардия, както и, че кръвната му захар е ниска.

„ Духът ми се усеща прелестно, а тялото не ме интересува, ” изяснява той.

Стана ясно, че медицинският екип е извикан от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, в чиито положителни планове Босия се съмнява.

„ Тя, която 24 дни не ме приема, се загрижила за мен и ми праща кола за спешна помощ!

Аз знам за какво – тъй като доста им се желае аз да съм преструван и да излезе, че се преструвам на недохранен. Обаче се оказа, че са ми доста неприятни параметрите и лекарят ме помоли да ме закарат в болничното заведение за стационарно лекуване. Аз отхвърлих. Така четири-пет пъти ме молиха.

Може ли да си визиите каква безочливост? Тя не ме кани, с цел да потвърдя правотата си, поради която недояждам, а в този момент в някакъв припадък ми праща лекарски екип! Може ли да си визиите каква низост?! ”

Днес от 18:30 пред Министерски съвет ще се организира протест в поддръжка на Босия, на който той ще участва.

В неговия роден град Стара Загора също ще бъде проведен сходен митинг през днешния ден.

„ Така малко по малко се обрисува един пробив, ” добавя Босия.

На въпроса „ Има ли смисъл да умира? ”, той дава отговор:

„ Аз не загивам, моят дух остава да живее. Човек умира, когато няма нематериалност. Въпросът не е за смисъла. Попитайте същия въпрос Иисус Христос, дали има смисъл да умира на кръста. И децата ми не могат да ме разубедят, ” удостоверява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР