Днес е 14 октомври и в това мрачно време трябва

...
Днес е 14 октомври и в това мрачно време трябва
Коментари Харесай

Христо Иванов: Днес Пеевски и ДПС празнуват заради „Булгартабак“

Днес е 14 октомври и в това тъмно време би трябвало да има един извънредно благополучен човек – Делян Пеевски и другарите му от Сарая на Доган, тъй като публично завършва 10-годишното обвързване на „ Булгартабак “ за опазване на главния предмет на активност на сдружението.

Това разгласи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов с живо включване пред завода на „ Булгартабак “ в Благоевград.

„ Днес е Ден на необятно затворените очи, Ден на корупционния грабеж, плячкосването на цяла промишленост в България, на поминъка на доста хора “, разгласи Иванов.

Когато през 2011 година беше подписан приватизационният контракт в него имаше закрепено обвързване за опазване на главния предмет на активност на сдружението и неговите дъщерни сдружения. На 14 октомври 2021 година завършва срокът, в който страната можеше да упражнява надзор върху договорката.

„ Демократична България “ инициира серия от сигнали по осъществяването на приватизационния контракт, само че без резултат.

„ Проверките се замитаха, правеха се по документи, откриваше се, че била непокътната активността, тъй като имаше някакви подправени марки цигари. Прокуратурата също нищо не откри, макар че щеше да ревизира приватизацията “, сподели Иванов.

Само в „ Благоевград БТ " от близо 200 милиона лв. доходи през 2011 година се стига до 7 милиона през 2020 година Преди 10 години е имало приблизително 1046 чиновници, до момента в който предходната година са били 20.

„ Това е дружество, което имаше структурна роля за поминъка на гласоподавателите на Движение за права и свободи. Дори това не ги е предиздвикало тези ченгета и корумпари от Сарая да се погрижат най-малко за едно нещо. Това е Това е моделът „ Движение за права и свободи “. Това е плячкосването. Това е духът на заличаването на Пеевски и Сарая “, сподели Иванов.



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР